Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TOSHIBA SATELLITE C855-2DG Notebook - 1,238.25 TL , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı
Kaç tl bütçen var bilmiyorum ama toshıba öneririm ben kullanıyorum bu bilgisayarı her ihtiyacını görür oyun bilgisayarı olarak kullanıyorum hiç sıkıntı görmedim.
TOSHIBA SATELLITE C855-2DG Notebook - 1,238.25 TL , laptop , notebooklar , laptoplar , en ucuz laptop fiyatı
Kaç tl bütçen var bilmiyorum ama toshıba öneririm ben kullanıyorum bu bilgisayarı her ihtiyacını görür oyun bilgisayarı olarak kullanıyorum hiç sıkıntı görmedim.
Ben bilgisayar Programcılığı okuyorum.Ve tüm ihtiyaçlarımı görebilecek bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum.Packard Bell'im vardı fakat Packard Bell'den hoşnutsuzum...Hangi marka nasıl bir bilgisayar almalıyım önerilerinizi bekliyorum...
Laptop takıntılı deilsen sana 1500 liraya oyun laptopu değerinde bir pc topluuym
Packard Bell AMD gibi fiyat performans oranı çok yüksek.Malzeme kalitesini bilemem ama 2000 liralık HP ile 1500 liralık packard bell aynı olabilir.
Sorunsuz laptop istiyorsan toshıba alacaksın onu bilir onu söylerim.