Yeni bir savaşçı doğuyor

frt002

Kıdemli Üye
3 Eki 2009
2,470
0
turkhackteam
Lamborghini, Ferrari’nin bir sonraki Enzo modeli (Ferrari FX70) ile rekabet etmesi için Urus adında yeni bir otomobil geliştiriyor.

moz-screenshot-5.png
moz-screenshot-6.png
091123%20Lambo1.hlarge.jpg







Aslında iki yeni model geliştiren "kızgın boğa" diğer yandan, Murcielago’nun yerini alacak olan Jota adıyla bilinen yeni model üzerinde de çalışıyor. Urus karbon fiberden yapılma Jota şasisinin değiştirilmiş bir versiyonuna sahip olacak. Hem alüminyum, hem de karbon fiber parçalardan oluşan bir gövdeye sahip Jota’nın aksine, Urus’un gövdesi yalnızca karbon fiberden yapılacak ve aktif bir aerodinamik yapıyla gelecek.

Urus, Jota ile aynı 6.0 litrelik V12 motoru kullanacak, ama Urus’ta kullanılan versiyon 800 bg’ye ulaşacak şekilde modifiye edilecek, Jota’nınki ise 700 bg civarı ile sınırlı olacak. Bu, Urus’un muhtemelen 0'dan 100 km/s'ye 3.0 saniyenin altında bir sürede ulaşacağı anlamına geliyor. Jota’nın gelecek yıl içinde (2010) görücüye çıkması bekleniyor. Urus ise daha sonra, muhtemelen 2011’de tanıtılacak.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.