Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Site kurulumu, edit herşey kısacası.Tema editleme mi kastediyorsun. Biraz açar mısın
Teşekkürler, bakacağım.Dostum kendine şöyle bir yol haritası çizersen bu işi daha hızlı öğrenirsin.
adım 1) ftp, domain kavramlarını öğren. 000webhost a ilk siteni kur. veya xampp adlı programla kendi bilgisayarına kurabilirsin ama tavsiyem sanal olarak 000webhosta kurman. (forumda konuları var)
adım 2) veritabanı ihtiyacı olmayan bir hazır temayı ftpye kur. (saat, sayaç, takvim scriptleri vs.)
adım 3) ftpye veritabanına bağlı bir tema kur. (wordpress vb.)
adım 4) html'e giriş yap. internette html dersleri var bayağı. css kavramını öğren js (jquery) kavramını öğren.
adım 5) html bazlı(kolay) ilk siteni hazırla. sıfırdan ve bunla css js dosyalarını bağdaştır.
bunları dediğim sırada yap bu sayede pek çok kavrama hakim olacak ve bunları araştırırken daha az hata yapıp gıcık olacaksın. olaya büyük ölçüde hakim olacaksın. garanti![]()
Dostum kendine şöyle bir yol haritası çizersen bu işi daha hızlı öğrenirsin.
adım 1) ftp, domain kavramlarını öğren. 000webhost a ilk siteni kur. veya xampp adlı programla kendi bilgisayarına kurabilirsin ama tavsiyem sanal olarak 000webhosta kurman. (forumda konuları var)
adım 2) veritabanı ihtiyacı olmayan bir hazır temayı ftpye kur. (saat, sayaç, takvim scriptleri vs.)
adım 3) ftpye veritabanına bağlı bir tema kur. (wordpress vb.)
adım 4) html'e giriş yap. internette html dersleri var bayağı. css kavramını öğren js (jquery) kavramını öğren.
adım 5) html bazlı(kolay) ilk siteni hazırla. sıfırdan ve bunla css js dosyalarını bağdaştır.
bunları dediğim sırada yap bu sayede pek çok kavrama hakim olacak ve bunları araştırırken daha az hata yapıp gıcık olacaksın. olaya büyük ölçüde hakim olacaksın. garanti![]()
Teşekkürler.Hocama katılıyorum. Wordpress kurarak da başlayabilirsiniz. Hostiger'den alırsınız domaini falan (deneme amaçlı free kurun) sonra da wordpress'in cartını curtunu öğrene öğrene ilerleyebilirsiniz.
Teşekkürler.Ilk olarak Domain Alman gerekir. Önerdiğim firmalar :Net internet Ihs, Natro, isim Tescil , Yabancı Olarak Godady
İkinci Adım Host Alman gerekecek . Üstteki firmalar Güvenli daha bir çok firma Internette bulabilirsin.
Daha sonra ise HTML eğitimi alarak devam et. Bu eğitim için internette bir çok eğitim mevcut fakat ben Microsoft Akademi yi Tavsiye ediyorum. Ücretsiz ve gayet iyi Sertifika alma yolunda var.
Bir Sonraki adım Css bunu da Microsoft Akademi de öğren. Birşeyler kavramaya başlayınca deneme yanılma yoluyla bozarak öğren.
Siteye Hazır sistem veya script kurabilirsin. Site kategorisine göre Google'da arama yap. Ve localhost pc ne kur. Bozarak öğren.