Yeni Facebook Hack Yöntemi Profesyonel Mühendislik:D

CyBeror

Uzman üye
8 Ocak 2017
1,281
0
Moscow
Arkadaşlar yeni bir yöntem olan facebook hack yöntemini paylaşacağım sizlerle.
Bu bizzat kendi geliştirdiğim yöntem olup hiç bir yerde bulamazsınız.
Öncelikle yeni bir facebook sayfası açacaksınz profil demiyorum sayfa olarak açıyorsunuz.
Açtığımız sayfanın isimleri şöyle olmalıdır Facebook Yardım Merkezi,Facebook Teknik destek,Facebook Yazılım Destek,Facebook security,facebook Help gibi isimlerinden bir tanesini seçip alınız ve bu isimle bir sayfa açıyorsunuz.
Açtığınız sayfaya Facebook iletişim ağını gösteren bir resim ya da facebook ile ilgili bir resim ekliyoruz resmi olarak göstermek amacıyla.
Sonra sayfanın tanıtımına inandırıcı bir bilgi ekliyorsunuz örnek olarak bu facebook sayfası her türlü sorunlarınızı dille getirip çözüm üretmek amacıyla ve önerileriniz için hizmet vermektedir gibi inandırıcı olmalıdır.
En son olarak da facebook sayfanızın tanıtımına geldik bunun için bir çok arkadaşınıza şöyle bir sayfa açmış facebook çok yararlı fln. deyip sayfanızı beğenip tanımasını sağlayacaksınız ama bunun daha etkili bir yöntemi ise bir ücret karşılığında sayfanızı geniş kitlelere tanıtmak daha iyi olacaktır.

Şimdi geldik senaryolara
Birinci yöntem hiç bir şey yapmamaktır ille de birinin ihtiyacı olduğu zamanda bu tür sayfaları arayacaktır ve bir şeyler soracaktır sizde yem atıp işi bitirebilirsinizkiss

İkinci yöntem Şöyle olacaktır.
Hedef profille şöyle inandırıcı mesajlar göndermek olacaktır.
Değerli kulanıcımız şu ŞU tarihinde hesabınıza birinin yetkiniz dışında giriş yaptığı tespit edilmiştir.
Bunun hesap güvenliğiniz açısından şu linke(fake script ya da direk logger indirebilirsiniz exciting ) tıklayarak bunun ben yapmadığımı ve hesabımın güvene alınmasını beyan etmiş oluyorsunuz.
diyerek ya da şifrenizi şu linkten değiştiriniz diyebilirsiniz.

Başka bir senaryo ise hesabınız aldığımız birçok şikayet yüzünden kapatılacaktır bunun yanlış olduğunu düşünüyorsanız lütfen şu linkten(fake script) bize sorununuzu bildiriniz diyebilirsiniz bunun yöntemleri çoğaltılabilir.

Edit:Bu yönteme sakın alıntı demeyin bunu sadece bu ve başka bir forumda paylaştım diğer forumda adminle yaptığımız tartışmada o forumu bıraktım ve hiçbir yerde bulamayacağınız konularımı buraya taşıyacağım illeri ki günlerde sadece forumumuza özel bilgi paylaşımları yapılacaktır.
Sorumluluklar size aittir.
 

oOTheLordOo

Yeni üye
9 Ağu 2010
26
0
Bu devirde bunları yiyen kaldı mı yav ? Biz bunları 6-7 sene önce yapıyoruduk
 
Son düzenleme:

PasTiEl

Katılımcı Üye
5 Haz 2015
327
0
Dostum bu bildiğimiz sosyal muhendislik bu olay forumlarda okuyarak gelişmez sureklı denemek gerekir ayrıca bunu yiyen adam sayısı cok az yinede eline sağlık bilmeyenler için yararlı
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.