IamKraitos 20 mesaja ulaşamadım özelden yazamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyler yaptığınız gruplaşmaya giriyor. Bunun yerine hangi konu da takılırsanız Yardım Merkezine konu açın. Sonuçta o bölüm yardım almak için yapıldı.
Arkadaş Sırasıyla Öğrenmek İstiyor Ve Bunu Birkeç Kişiyle Aynı Anda Günlük Ne Yapacaksa Aynısını Yapacaklar. Bende Aynı Fikirdeyim. Bence Böyle Devam Etmek Daha Güzel Ve Kolay Olacaktır. Mesela Bugün İndex Basmayı Öğrenecem Bunu Diğer Arkadaşımla Aynı Anda Öğrenecem. Yanı Kısacası Birbirimizi Öğretecez. Benim Bilmediğim Yeri Arkadaşım Bana Arkadaşın Bilmediğini Ben Arkadaşıma Öğretecem. Yani 2 Akıl Olacak..
1 Kişiden yardım almak yerine THT'den yardım alabilirsinYeni katılan arkadaşlarımdan gerçekten öğrenicek ve bu işi bırakmayacak olan bir kişiyle beraber başlamak istiyorum bende yeniyim , el elden üstündür bir kişiyle iletişim halinde ilerlersek , beraber araştırma yapıp birbirimize gösterirsek hızla yükselebiliriz diye düşünüyorum![]()
Yani istek doğrultusunda öyle bir arkadaş varsa , mümkünse yarı yolda bırakmayacak:RpS_thumbup: