Yeni pc sanal makinede sorun

denizkalma

Katılımcı Üye
14 Ocak 2021
976
264
geçen haftalarda yeni oyuncu laptop aldım, herşey normal bi parrotu yükliyim tekrardan başlıyım dedim yükledim virtulboxu, extension pack adı her neyse onu kurdum nat networku ekledim sonra parrotun son sürümünü de ova olarak kurdum açtım herşey normaldi, parrotu ilk kurduğumda yaptığım ilk şey apt-get update && apt-get upgrade oluyor, yaptım abi sonra kurdu kuru iki dakka sonra 10 larca satır hata verdi çok sinirlendim. eski laptopumda böyle bir sorunla karşılaşmadım o komutu yazdıktan sonra mis gibi kuruluyor bi sorun çıkmıyordu ama bu pcde nedense bissürü hata çıkıyor, parrottan kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü eski pcde kurduğum eski sürümü de yükledim aynı hatayı veriyor çok sorunlu. acaba pcyle alakalı bir sorun mudur bu? araştırdım baktım ama çözemedim karma kiplerini de izin verdim çözülmüyyor ne varsa yaptım aynı hatalar işletim sistemi yarım bozuk çalışıyor. nasıl çözerim bu sorunu ?
 

Eagleweb

Kıdemli Üye
8 May 2021
2,120
1,151
localhost/e8
Merhaba,
Şimdi Tekrar Kurmayı deneyin yine olmaz ise o zaman bir şey diyemem derseniz ki "zaten ben bunu kurarkende açıktı" bazen anlamadıgım bir durun oluyor pencereyi kapat aç yaptım mı sorun çözülüyor.
 

denizkalma

Katılımcı Üye
14 Ocak 2021
976
264
Merhaba,
Şimdi Tekrar Kurmayı deneyin yine olmaz ise o zaman bir şey diyemem derseniz ki "zaten ben bunu kurarkende açıktı" bazen anlamadıgım bir durun oluyor pencereyi kapat aç yaptım mı sorun çözülüyor.
Agam 3 kere sil kur yaptım bazı ayarları değişerek de denedim ama çözülmüyor sorun

Unable to fetch some archives, maybe run apt-get update or try with --fix-missing?

en sonda bu hatayı veriyor o dediğini yaptım gene hata veriyor bi tek bu deil 20 satırlık hata veriyor bunun üstünde
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.