Selamun aleykum arkadaslar bir cok konuyu arastirdim androit telefon icin kim bir program isterse istesin herkes ya unequalin yada musilenonun paylasimini veriyor program calismiyor bu 1 callisa bile ayni port uzerinden calisiyor ben bir telefona fiziksel temas ile yukleyeceksem bu programi bu hack sayilmaz bunu bi anlayamadik insanlarin ihtiyaclari dogrultusunda cozum uretilmeli mesela icon link yada resim yontemi ile gondereceksin telefon google play disindaki uygulamalar yuklenmez demeyecek guvenlik engeline takiliyo actirmak gerekiyo bunuda cogu kurban yemez dedim gibi resim link yada icona basip ac dedinde kurup girecek bir program yapilamazmi ve zaten her telefon fabrika cikisinda bu guvenlikle beraber cikiyo bunu insanin kendisinin kapamasina gerek yok yada telefona icon link resim atip actiginda telefonda yazdigi yazilar mailimizw gelme gibi bi ihtimalinolan bi program varmi ama yine fiziksel temas olmayip sunu bunu ac deyip izin istemeyecek guvenlik duvarina takilmayacak guvenli ac demeyecek iconu resmi actiginda yada linke tikladinda telefona yuklenip aninda telefonda yazdigi yazilari maile gonderecek bir program yokmu yada yapilamazmi cok bilgim olsa yapardim emin olun cok sey ogrendim burdan bu bi oneri ve istektir bu sekilde bir program varsada onerebilurmisiniz rica etsem ?