Yeni şifreleme yöntemleri ve FUD

94loyka55

Katılımcı Üye
19 Ocak 2013
541
0
Öncelikle bugün size kendi şifreleme yöntemlerimi anlatacağım. FUD nasıl yapılır tarzı sorular daha önce çok gelmişti.Şu anda 3 tane proje var 2 tanesi büyük ölçüde gerçekleşti bir tanesi hala hipotez. Hipotezimi deneylerimle doğrulamaya çalışıyorum şu anda.Neyse nasıl yapabildiğimi anlatmaya başlayayım.

İlk olarak internette hazır crypterlarla yapmaya çalıştım bu işleri fakat hepsi patlıyordu.Sonra bu kendi crypter yazılımımı niye yazmayayım dedim.Yazdım da ama hep birşeyler eksikti yani FUD olmuyordu.Araştırdım algoritmalar falan yok yine birşey yok. Her şey sadece teorik pratikte çoğu geçersiz bilgiler. Daha sonra işin kendimde bittiğini anladım.Artık teorik ve pratik yöntemleri söylemenin vakti geldi.Ancak işin tamamını asla anlatmayacağım.Her şey çantada keklik olmaz.

1. YÖNTEM : Bu yöntemi şans eseri keşfettim , bildiğimiz gibi çoğu kodu bat uzantılı şekilde yapabiliriz.Bat kodlarını düzenleyen özel bir derleyici buldum ve ilk görünmez yazılımı yazdım.

2. YÖNTEM : Bu yöntemi C++,C#,C dillerinde keşfettim. Bu dillerle program yazmak için bir derleyiciye ihtiyaç duyarız.Her derleyicinin mantığı aşağı yukarı aynıdır. Java sanal makinasını bilirsiniz. Bu java kodlarını kendi özel fonksiyonlarıyla derler.Peki biz neden kendi derleyicimizi yapmıyoruz, kendi fonksiyonlarımız ve algoritmalarımızla. Yani kendi sanal makinamızı oluşturalım.Keşfettiğim bir sanal makina kodlarını kendimce derliyorum.Hataları fixleme işini bitirmek üzereyim.Veya kendi derleyicinizi oluşturabilirsiniz.Ama bu konu hakkında (compiler) bilgi sahibi olmalısınız.

3. YÖNTEM : Bu kendi bulduğum başarılı bir yöntemdir.Normalde zararlı bir yazılım yazıldığında virustotal a taratırsan FUD olsa bile en geç bir haftaya patlar o program.Peki bunu nasıl engelliyeceğiz.Normal de Kodlamada latin alfabesini kullanırız. Peki neden kendimize özel oluşturduğumuz karakterlerle bu işleri yapmıyoruz. Yani yeni bir alfabe yeni karakterler. Evet ilk olarak kendi karakterlerimizi oluşturuyoruz. Bunu işletim sistemine tanıtıp daha sonra kullandığımız program diline tanıtıyoruz.Fakat yazdığımız programı sadece kendi bilgisayarımız da çalışır.Bu yüzden karakterlerimizi tanıtacak kodu eklemeyi ihmal etmeyelim.Virus total a tarattığımızda tanıması çoooook uzun sürer herhalde. Tabi halen daha projemin eksiklikleri var.Bazı yerlede hatalar alıyorum.Ve bittiğinde tam olarak bilgilendirme yapacağım.

Yazıyı yazmamın sebebi ise ben daha henüz tam olarak başarmış değilim belki sizler başarırsınız. Ve bunları bitirdiğimizde çok çılgın bir projeyle daha karşınıza geleceğim.Bu arada başarırsanız benim katkımı unutmayın.






Tamamen kendi anlatımımdır.Alıntı değildir.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.