Yeni Temamız Aktif

S.A.B.E.R!/

Basın&Medya Ekibi Kıdemli
14 Mar 2017
4,189
585
26
Sakarya
ĸaraтay creaтιve;8800910' Alıntı:


Bu şekilde bir düzenleme yapılırsa daha kullanılabilir olacaktır Adminim.


Hocam yanlış anlamayın ama;

oHMWf1.png


Bu şekilde de o boşluk çok uyumsuz görünür.
Hani 180 ekran plazma tv de maç izlenirde top o yazılı olan alandadır tv önünde ki seyircinin boyunu sağ tarafa doğru döner ya öyle uyumsuz bir şey miş gibi durmaz mı?
Hem postbit yatay şekilde çok daha avantajlı olmuş (bence) :)
 
Son düzenleme:
26 Haz 2016
2,822
603
İlk gördüğümü yazayım sayın adminim. Attığımız mesajlar kayboluyor sanki. Daha ön planda olsa iyi olur. Mesaj atan kişinin profil bilgileri biraz daha küçültülür mesaj yazıları biraz daha büyürse sorun çözülür gibi.
Örneğin ;

RgEdDZ.jpg


gibi..
 

RageUnseen

Adanmış Üye
29 Ağu 2015
6,880
248
İstanbul
Güzel ve kullanışlı olmuş. Özellikle daha önce varmıydı bilmiyorum fakat profilini ziyaret eden toplam kişi sayısını da göstermesi ayrı bir hoş olmuş, çok eskiden de forum teması değiştiği zaman çok afallayanlar ve beğenmeyenler olmuştu daha sonra da çok beğenmişlerdi, şimdi görüyorum ki tarih yine tekerrür ediyor :trl alışırız arkadaşlar alışırız yeniliğe her zaman açık olalım.


Ek olarak şu bölümlerin yanın da duran "Parmak İzi" ifadesi gerçekten çok hoş duruyor, buradan tasarımcının eline sağlık diyorum paranın hakkını vermiş :trl


Son olarak şunu da eklemek istiyorum değerli adminlerimiz. Admin


Foruma fotoğraf yüklemek için atla kareyi seçen modlar için kolaylık olması amacı ile foruma kendi upload modelini tasarlamak çok mu sıkıntı yaratır acaba diye sormak istiyorum?
 
Son düzenleme:

0x6CCE

Kıdemli Üye
8 Eyl 2016
3,650
183
22
Shawty
kOpYSQ.png

Görüldüğü gibi Son Mesajlar ve Tht Yardım merkezi alt alta duruyor yan yana olması gerekli değil mi ? Admin
Ve ek olarak son sayfa butonuna basınca ana sayfaya atıyor tekrar. (Mobil için)
 
Son düzenleme:

CiHaN-i TuRaN

Kıdemli Üye
29 Tem 2017
3,512
1,013
Hayırlı Olsun Hepimize
Mükemmel bir Tema Olmuş . Profesyonel ve çok güzel
 
Son düzenleme:

yussufjpg

Üye
29 May 2019
62
1
Aylar önce eski ve artık kullanmadığım hesabımdan temanın değiştirilmesi vb. gibi forumun geri kaldığı noktalara değinmiştim ve mesajlarımı silmişlerdi şimdi de tema değişti yani değişime karşı konulamıyor, umarım foruma yeni ve etkili kullanıcılar getirir bence hoş ve güzel bir tema olmuş elinize sağlık.

not:Bir konuyu açtığımızda son sayfaya gitmek için tek tek 5 6 7 gibi basmamız gerekiyor son sayfa isimli tuş ana sayfaya atıyor.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.