- Konuyu başlatan
++
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mükemmel bir abimiz yaptı. benim logoyu da aynı şekilLogo fena![]()
ÇOK iyi bir hocamız yaptı sağolsunLogo fena![]()
Teşekkür ederimLogo aşırı iyi olmuş ha![]()
![]()
Hayırlı olsun bu arada![]()
başvuru sağlıyorum![]()
Yeni Üyeler Kulübü
Kulübün Amacı ==> Foruma yeni gelen ve forum kültürünü öğrenip burada kendini geliştirmek isteyen üyeleri eğitmektir.
1-Genel işleyiş Telegram üzerinden sesli ve yazılı sohbet şeklinde Verilecek eğitimler, toplantılar ve istişareler ile yapılacaktır.
2-Gelen üyenin forum kültürü, kuralları, işleyişi hakkında sıkı bir eğitim verilir ve insanlarla kaynaştırılması sağlanır.
3-Foruma yeni gelen üye kulübe kaydolduğu gibi eğitimlerine ve görevlerine başlar ve sorumlunun hazır hissettiği an ilgi alanlarına göre timlere yönlendirilir.
1-Kulüp içerisinde THT Forum Kuralları ve Misyonumuz aynen geçerlidir.
2-Gerekli aktifliği sağlayamayan üyeler kulüpten atılacaktır.
3-Kulübe katılıp kısa bir süre içinde ayrılmak isteyen kullanıcılara uzaklaştırma cezası uygulanacaktır.
4-Herhangi bir kulübe üye olanlar katılım sağlayamaz.
5-Aktiflikte sıkıntı yaşayan veya özel bir sebepten dolayı zamanı olmayan üyeler "Kulüp Lider veya Yardımcısı"na bildirmelidir.
6-Başvuru yapacak kişilerin diğer kulüp veya ekiplere başvuru yaptığı tespit edilirse ilgili başvurusu iptal edilecek, değerlendirilmeye alınmayacaktır.
@Mania_Lada
@'Türk
@sokratınpelerini
@ElChapoİpV4
@Coderx37
@deltaturk
@Extazİ
@H1X
-
-
Başvuracak Kişiden İstenen Ön Şartlar
- Bildiklerini en etkili şekilde yansıtabilen, bilmediklerini ise araştıran ve sürekli öğrenmeye açık,
- Dürüst, doğru, azimli,
- Siber alanda bir ilgi alanı olan ve o doğrultuda kendini geliştiren,
- Forumda günlük aktiflik süresi en az 1 saat olan
Yukarıda ki ön şartları kabul eden üyelerimiz özel mesaj yoluyla başlığı "Yeni Üyeler Kulübü - Başvuru" olacak şekilde aşağıdaki formu doldurarak başvurusunu yapabilirler.
Başvuru formunuzu @Mania_Lada a özel mesaj yoluyla gönderebilirsiniz.
![]()
Kulübün açılma izni Kulüpler Genel Sorumlusu " @'Türk " tarafından onaylanmıştır.
Sembolik dilden anlayan birisi. Sevdim.mükemmel bir abimiz yaptı. benim logoyu da aynı şekil
Tabi fikir bana icraat Anka hocama aitSembolik dilden anlayan birisi. Sevdim.