Mobil Yeni WhatsApp Fake Numara Alma Yöntemi Var mı?

zombie2002

Katılımcı Üye
18 Nis 2012
404
1
Herkese iyi geceler dilerim.
Başlıkta da belirttiğim gibi, yeni yöntemlerle güncel ve çalışan WhatsApp için sahte numara alma yolu var mı?
Yardımcı olabilecek arkadaş varsa sevinirim, şimdiden teşekkürler...
 

zombie2002

Katılımcı Üye
18 Nis 2012
404
1
Selam dostum. Telos uygulamasından alabilirsin fakat ücretli canada numarası alırsan 48₺ ye denk geliyor aylık ve numaran hep sende kalıyor. Güvenli şahsen kullanıyorum.

Yardımınız için teşekkürler fakat uzun süreli kullanmak gibi bir niyetim yok. 1-2 Günlüğüne idare edebilecek ücretsiz numara alma yolu varsa daha iyi olur benim için.
 
5 May 2019
58
0
Okyanus
Freetone diye bi uygulama vardı usa vpn ile girip numara alabiliyordun. Bi dene istersen ama numara seçmeden önce Whatsapp da veya hangi platformda kullanacaksan listedekileri test et eğer engel yoksa numarayı al. Wp için doğrulama mesajı gelmiyor beni ara yapıp numarayı doğrulayabilirsin. Iyi forumlar. :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.