Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar o arkadaş windows xp dekinde var vistada başlat armaya başlat bölümüne o regedit i yazıyoruz son bölümde creds yok dediğiniz yerde son olarak dynamice tıklıyoruz gerisini arkadaş ın yazdığından bende anlamadım yapamadım
Lan yuru gıt calısıyomus adamın dedı doru orda son asamada ıkı dosya cıkar zaten senın dedın olay mevcut deıl hersey +rep ıcın deılıdr....Bıldıgın Baska Bırsey Soyle sonucta burası paylasım sıtesı sen adam akıllı acıklasan zaten verılır ıstedın
slm arkadaslar ya kusura bakmayın size bişi soracam benim msn adresimi arkadasın biri aldı ve geri vemiyor gizli sorumu şifremi degiştii acaba geri msn mi alablirmisiniz lutfen
msn 7.5 kurulu olmalı bunun olması için...live falan varsa onu siliceksiniz ama bu farkedileli kaç yıl oldu be??çoktan kapatılmıştır açık misal artık live msn freeze de yemiyor o da kapatıldı ama bir denemek lazım aslen...illa başka bir girdisi çıktısı vardır...
çok saçma bişey ama neden bu kadar yorum aldığını sürekli düşünüorum saçma ise neden bu kadar çok yorum yapıyorsunuz !!! demekki biraz mantıklı geldi yazılanlar