HİSSETTİKLERİM VE SÖYLEMEK İSTEDİKLERİM
Ben Kimim?
Ben Turk Hack Team'a çok önem veren ve gelişmesini isteyen aynı şekilde de forumdaki arkadaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılamak isteyen biriyim. Yani siz beni böyle bilseniz yeterli. Aynı zamanda belirtmek isterim ki forumda büyüğüm olsun küçüğüm olsun, alt rütbem üst rütbem olsun kimseye saygısızlık yapmayacak biriyim. Başıma 2 gün önce talihsiz bir olay geldi. Bu sebepten hesabım askıya alınmıştı. Ama şimdi tekrar döndüm ve başıma gelen bu olayı ben yapmamış olsam da bu sefer böyle bir olayın yaşanmayacağına söz vererek dönmek istiyorum.
Foruma sağlayacağım katkılar
Forumdaki geliştirilmesi gereken toolları geliştirip yayınlayacağım. Forumda bahsedilmeyen instagram ve google açıklarına değineceğim ve herkesin sorun yaşadığı yerleri THT ailesi olarak çok basit şekilde çözeceğiz. Sadece html ve php gibi 2 bileşenden oluşan istek scriptler olursa çok kısa sürede isteyen kişilere vereceğim. Çoğu kişinin yaşadığı bir sorun olan hosting firmasının suspend atmasına bulduğum bir çözümü paylaşacağım. Bunlarla da kalmayacağım: her zaman bir araştırma içinde olup forum için ne yapabilirim düşüncesinde hareket edeceğim.
Forumdaki geliştirilmesi gereken toolları geliştirip yayınlayacağım. Forumda bahsedilmeyen instagram ve google açıklarına değineceğim ve herkesin sorun yaşadığı yerleri THT ailesi olarak çok basit şekilde çözeceğiz. Sadece html ve php gibi 2 bileşenden oluşan istek scriptler olursa çok kısa sürede isteyen kişilere vereceğim. Çoğu kişinin yaşadığı bir sorun olan hosting firmasının suspend atmasına bulduğum bir çözümü paylaşacağım. Bunlarla da kalmayacağım: her zaman bir araştırma içinde olup forum için ne yapabilirim düşüncesinde hareket edeceğim.
Geri Dönmenin Bana Hissettirediği Duygu
Açıkçası THT benim için çok şey ifade eden bir forum. İster bir aile ister arkadaş gurubu çoğu zaman da boş kaldığınız zamanınızı verimli geçirmek için harika bir platform. Bu yüzden geri dönmek çok harika bir duygu ve geri döndüğümden çok memnun olacağıma eminim.
Dönmek Güzel :yaho1
Son düzenleme: