YEniyim ustalar yardiminiza ihtiyacim var

yegoo

Yeni üye
28 Şub 2016
14
0
s.a Arkdaşlar ben keylogger programi ariyorum linkler werilmiş bazi sitelerde hep vurisli yada başka tehditler iceriyor bildiginiz saglam calişan keylogger almayı dusnuyorum ucretlide olsa alcam yardim ederseniz sevinirim SAygılar. .. :RpS_blink:
 

yegoo

Yeni üye
28 Şub 2016
14
0
YAnliş anlamayin arkdaslar pek bilgim yok bu konuda sanal poker oynarim 25 bin Tl degrindeki cipim calindi keylogger atcam o kişiye sizce hangisi siz iyi bilirsiniz yazan arkdaslar cook tesskur ederim sagolun
 

VVaggish

Katılımcı Üye
18 Eyl 2015
913
0
Türkiye
bro keyloger androıd program gıbı tak dıye calısmaz veya devam etmek ıstıyorsanız ok'a basın dıye yonlendırmez bıraz arastır oku bılgı edın ava gıderken avlanma :)
 

AgainstTR

Üye
13 Şub 2016
114
0
Şimdi dinle beni çekirge:
Keylogger,trojan kullanacaksan antivirüsünü önce bir kapat.
eğer sosyal mühendislik yoluyla çalınmadıysa o poker şeyin sistemini güzel bir tarat iyi bir anti ile bulamazsa formatını bir at.
ondan sonra sosyal mühendislik bölümünde emailden kişiye keylogger atma vb. arastırabilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.