C claymons1 Yeni üye Katılım 24 Haz 2015 Mesajlar 5 Tepkime puanı 0 Kredi 0 24 Haz 2015 #1 yeni başladım bana yardımcı olabilecek veya bişeyler oğrenebilecegim yerler var mı ?
Marwins Kıdemli Üye Katılım 21 Eyl 2012 Mesajlar 3,129 Tepkime puanı 1 Kredi 0 24 Haz 2015 #2 Hangi konuyu öğrenmek istediğinize göre değişir Hacking Öğrenmek İstiyorsanız: Web & Server Güvenliği - Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform... Web Programlama Öğrenmek İstiyorsanız: Web Programlama - Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform... Sorularınız Varsa: THT Yardım Merkezi - Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform... VB.NET Dilini Öğrenmek İstiyorsanız: Visual Basic - Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform... Grafiker Olmak İstiyorsanız: Grafik Tasarımı - Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform... NET Dillerini Öğrenmek İstiyorsanız: C# j# vb.net (.NET dilleri) - Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform... Bu bölümlere bakabilirsiniz. Oyla 0 Downvote
Hangi konuyu öğrenmek istediğinize göre değişir Hacking Öğrenmek İstiyorsanız: Web & Server Güvenliği - Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform... Web Programlama Öğrenmek İstiyorsanız: Web Programlama - Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform... Sorularınız Varsa: THT Yardım Merkezi - Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform... VB.NET Dilini Öğrenmek İstiyorsanız: Visual Basic - Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform... Grafiker Olmak İstiyorsanız: Grafik Tasarımı - Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform... NET Dillerini Öğrenmek İstiyorsanız: C# j# vb.net (.NET dilleri) - Turkhackteam.net/org - Turkish Hacking & Security Platform... Bu bölümlere bakabilirsiniz.
Komega Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 9 Tem 2013 Mesajlar 9,706 Tepkime puanı 7 Konum Dünydn .s Kredi 0 24 Haz 2015 #3 Gerekli Cevap Verilmiş. Boyle "Bana Birşey Öğretirmisiniz ?" yerine takıldıgınız bir yer oldugunda konu açarsanız daha iyi olur İyi Forumlar... Oyla 0 Downvote
Gerekli Cevap Verilmiş. Boyle "Bana Birşey Öğretirmisiniz ?" yerine takıldıgınız bir yer oldugunda konu açarsanız daha iyi olur İyi Forumlar...