Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba ben soyle bir hata alıyorum yardımcı olurmusunuz siteye link yaoıstırıcam soyle diyor This is not allowedKURULUM ;![]()
Merhaba Tht Üyeleri Bugünkü Konumda Sizlere Yeni Kodlamış Olduğum İnstagram Şifresiz Beğeni Scriptini Tanıtacağım. Script Açık Kaynak Kodludur Ve İstediğiniz Gibi Editliyebilirsiniz.
Scriptten Görüntü![]()
![]()
Php Yardımıyla Birkaç Link Kontrol İşlemi Eklendi.
Farklı Tema Seçme Özellkileri Eklendi.
![]()
PHP - HTML
![]()
1- Beğeniyi Kendi Sitemden Çekiyorum İsteyen beratmhtr.php Dosyasını Düzenleyip Venro.ru'dan direkt çekebilir.
2- Virüstotalde İframe Gen Bulunmaktadır bu beğeniyi başka siteden çektiğimizden kayanaklıdır.
3- Canlı Demo Olduğu İçin Fazla Resim Yüklemedim
![]()
Api Almak İçin Tıkla
![]()
TIKLA
![]()
TIKLA İNDİR
![]()
TIKLA
![]()
1- Tüm Dosyaları indirin.
2- Hostinginize, sunucunuzun public_html'sine atın.
3- Bütün Temelardaki index.php dosyalarına api keyinizi ve site adresini girin.
4- Kurulum Bitmiştir İyi Kullanımlar
Edit // Demo, reklama gireceğinden dolayı silinmiştir.
Ömden fotoğrafi atarsnz yardımcı olacağım.merhaba ben soyle bir hata alıyorum yardımcı olurmusunuz siteye link yaoıstırıcam soyle diyor This is not allowed
Kendi siteme ne yönlendirme var ?Tasarım olarak çok sade bir görüntü birde tasarım içinden kendi sitenize yönlendirmeler var bolca ve api sistemi falan sıkıntı binlerce aynı mantıkta tema varken kimse cart curt api için uğraşmaz.
Şu Şifresiz Beğeni Scriptlerini yapıpta paylaşmaktan usanmadınız dimi![]()
Script yapmaktan usanmadikta forumda reklam yapanlardan usandık.
Boş şeylerle uğraşıyosun söyleyeyim gidişin gidiş değil![]()
Neymis bos olan ömden yaz bakalım![]()
ÖM'ye gelmekle uğraşmayağım. Sen ne olduğunu gayet iyi biliyorsun.
Hocam link yapıştırılmıyor. JS ile engellenmiş.
Şimdi bir şey derdimde neyse. Adam akıllı bir script bulduğunuzda zaman forumda paylaşırsınız hocam. Hadi ben neysede hiçbir şekilde php, html, js bilmeyen biri nasıl kaldıracak? Boş beleş konuşmayın.Bulup kaldırabilirsin.
Şimdi bir şey derdimde neyse. Adam akıllı bir script bulduğunuzda zaman forumda paylaşırsınız hocam. Hadi ben neysede hiçbir şekilde php, html, js bilmeyen biri nasıl kaldıracak? Boş beleş konuşmayın.
Leatrix
İnstagram Yorum Beğendirme Şifresiz Sınırsız yüksek kredili fake hesap ile girişle çalışıyor