Yerde Kredi Kartı Buldum Ne Yapmalıyım ?

TilkiBaba

Katılımcı Üye
19 Haz 2013
559
48
exploitworld
İyi Günler Arkadaşlar.

Bu Sabah İşe Giderken Yerde Kredi Kartı Buldum Üstünde İsim Filanda Var
Birkaç Esnafa Sordum Ama Kimse Tanımıyor
Bi Markete Bırakmak İstedim Ama Adam Kabul Etmedi

Sizce Bunu Nereye Götürmeliyim ?
Polise Mi Veya Bankaya Mı ?

Kart Garanti Bankasına Ait
 

zztri

Yaşayan Forum Efsanesi
9 Tem 2015
10,053
390
Ankara
Kır at... Güven bana...

Sanırım 5-6 sene önceydi. Eşimle ve o zamanlar bir tane olan kızımla parka gidecektik. Sokak kapısının önünde bir tane bayan cüzdanı gördük. Eşim almak için uzandı, "Dokunma güzelim, geç git." dedim. Yarım saat nutuk çekti bana, cüzdanı aldık.

Öbür sabah karakola götürdüm cüzdanı. Karakoldan almadılar, "Belediyenin kayıp eşya bürosuna bırakacaksın, artık biz almıyoruz" dediler. Oraya gidemeden eşim aradı, meğer bir komşunun karısınınmış. Akşam getirdim, cüzdanı teslim ettik, 15 dakika sonra adam geri geldi, "bu cüzdanın içinde 600 dolar varmış, şimdi yok" dedi. Ben de "yani ben mi aldım diyorsun?" dedim, hırlaştık.

Adam sağda solda cüzdandan para çaldığımı anlatmaya başladı. Ta ki bir gün kayınbiraderi evde misafirken ağzından ablasının ona 600 dolar borç verdiğini kaçırana kadar. Meğer adamın karısı "hazır cüzdan kaybolmuşken o paranın kayboluşunu da ona bağlayalım" diye düşünüvermiş.

Adam özür dilemek için geldi. Kabul etmedim, öyle bir kafa attım ki adama 3-4 gün alnımda diş izleri ile dolaştım - adam benden uzun olunca burnu yerine ağzına kafa atmışım.

Yerde cüzdan bulursam, dokunmam bile. Bu devirde her iyilik cezasını bulur. Kır at, başkası da kullanamasın.
 

geccsaa2

Katılımcı Üye
3 Tem 2016
874
0
3d olmayan sitelerde harcaya bilirsin yakalanmama ihtimaline karşı sahte numara ve kimlikle alınmış free vds ile sana göstere bilirim kolay gelsin
 

AJEXA

Adanmış Üye
22 Haz 2013
6,859
3
Jüpiter
Yok bildiğin anam babam kafa... Onu bile beceremedim.. Kavgadan anladığım kesinlikle söylenemez. Ama anlasam aikido, taichi gibi güç gerektirmeyecek bir dalını denerdim. Funkuda hız ve güç kazanmak için deliler gibi çalışmanız gerekir gene.

odun maketler yetiyor üstad. Mantığını kavradım az buçuk. İnsanın dokunduğunda anında gıdıklandığı yerler var. Bel, boyun göğüs altı boşlukları vs. Buralara sert dokunuş yaptığında iyi bi darbe yapmış olursun. Bunun dışında omuz göğüs ayaklar vb. Bölgelere direkle vurduğunda olay yerinden kaç :trl

Hız önemli bi faktör, hatta en önemli. Karşındaki adam ne kadar yapılı olursa olsun hız karşısında yenik düşer.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.