- Konuyu başlatan
Ellerine sağlık.. Gayet güzel.. Özellikle sunucu çökertmek için işe yarayacaktır, makinesinde minecraft sunucu kurup terbiyesizlik eden kişilerin sunucularını çökertebilecektir.
Üstadım sonraki adımları bekliyorum senden. Ama aslında arkadaşların dedikleri, başka bir sebepten doğru;
Bir form, STAThread olarak çalışır. "SingleThreadApplication"dır. Buradan açılan her "task", form kaynaklarını kullanma ihtimaline karşılık aynı thread'in kaynaklarını kullanır.
Taskları kullandığın için çok mutlu oldum, demek ki youtube'da video izlemek yerine kendi bir şeyler öğrenen birileri varmış. Kesinlikle yanlış anlama.. Ama formdan bağımsız çoklu bir işlem yapıyorsun; thread kullanman çok daha hızlandıracaktır. Hatta DoS gibi çok fazla işlemci gücü gerektiren bir program için son STA Thread'den, yani formun kendisinden de kurtulman bile hızı artıracaktır, benim Balyoz DoS sanırım 4. versiyondan sonra sırf bu sebepten konsol applikasyonuna dönüştü. Sadece o STAThread'in blokesinden kurtulup bit kadar daha hızlı olabilmek için.
Son olarak, tekrar ellerine sağlık. Orjinal, copy paste olmayan bir şey görmek beni bahtiyar etti.
Çok teşekkür ederim. Ilk kıymet bilen kişilerdensiz. 2. versionda dediklerinizi değerlendreceğim. Ben bu kaynakları MSDN'den bulmuştum. STAThread attrbute'ü nü kaldırmak için başka bir yol izleyeceğim. Sanırsam Phyton daha etkili olacak. Ancak biraz hammer ddos scriptinden copy paste yapmayı düşünüyorum. Bunun dışında winForms 'da devam edebilir. Consolda devam edebilir.
Winforms içine object linking and embedding ile consolda yerleştirebilirim. Biraz görüntü bozukluğu olur ama iyi olur
Son düzenleme: