YGS Birincisi( Biraz Fikir Yürütelim )

HighToweR

Üye
7 Ocak 2016
55
0
Hali hazırda temel liseler açıldı. Temel liselerdeki eğitim devlet okuluna göre daha iyi olduğu söyleniyor. Ama her anne babanın evlatlarını oraya göndermesine nasıl gücü yetsin.

aslında evet şuan daha iyi zaten çoğu çocuk devlet okulu - dershane karşılaştırmasında dershaneyi seçer. ortam felan daha iyi ama tabi bunlarında öyle apartman binasında değil daha kaliteli olması lazım. bu yönden baktığımızda dershanelerin kapatılıp bu temel lise açılması ve özel okul kültürünün oluşması bağlamında iyi çünkü özel okul olunca başarı yarıştırılıyor ve en iyiye ulaşmak için bu şart
 

HighToweR

Üye
7 Ocak 2016
55
0
Olabilir :)
Ben çok üstün bir performans beklemiyorum.hayırlısı olsun onların hakkında.
Lise hayatımda düzenli test çözmedim,dersi derste dinledim üniversitede böyle geçti gitti.
Yeterli oluyor o kadar para harcamaya gerek yok :d

öyle olur mu bu çocuklar aileleri için yarış atı :)
 

1071malazgirt

Uzman üye
26 Haz 2015
1,781
8
Trafo
18 saat çalışan biri LYS'de birinci olabilir ama YGS'de olamaz. YGS akla mantığa yöneliktir. Lys ezbere. Ve emin ol YGS birincileri günde 3-4 saatten fazla çalışmaz.
 

gikaa123

Kıdemli Üye
26 Haz 2012
2,605
62
birde öğrenciler ÖĞRENMEK için değilde SINAVI GEÇEBİLMEK için ezber çalışır :) sadece o sınavı geçebilmek için ezber yapar o ezberde onda en fazla 1 hafta kalır :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.