Ygs girecek olan ilgisi olan herkes buraya

burak53341

Üye
15 May 2013
128
0
Arkadaşlar burada ben dahil PAZAR günü YGS sınavına girecek çok arkadaşımız vardır.
Girmiş olanlar burada bize tecrübelerini paylaşırsa veya bu işte başarılı olanlar bilgi paylaşırsa çok sevinirim.
Son 1 hafta ne yapılmalı?
Sınavdaki tecrübelerinizi aktarırsanız bu platformda çok faydalı birşey yapmış olursunuz.
Sorularda sorabilirsiniz. Cevap verecek arkadaşlar vardır.
 

Pro-Fesor

Uzman üye
10 May 2010
1,790
0
Ankara
Şimdiye kadar normalde herşeyin bitmiş olması gerekirdi dostum. Bu haftada öyle ezber yapılması gereken sürekli unuttuğun ufak tefek konulara göz atardın. Son hafta çalışılmaz normalde :)
 

aliyanbak

Yeni üye
4 Tem 2015
14
0
Kardesim son hafta dinlenme haftası denir fakat sen yine son 3 güne kadar bir göz gezdir bi bakarsın gözüne carpan bisi cıkar sınavda yaparsın son 3 günde kafanı dinle :D Sınavda basarılar bu arada
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.