Yılın Hackeri Videosu~Wesley [ÇEKİLİŞ SONUCU]
Tüm THT üyelerine merhaba:
Uzun süre sonra tekrar böyle bir video yapmaya karar verdim.Evet 2017 geride kaldı ve sayısız saldırılar oldu bugün burada "En İyi Hacker" kupasıyla beraber belirlenecektir,şaka tabii ki rastgele
.Video Tamamen mizahi amaçlıdır :trl .
Çekilişten çıkacak rastgele 3 kişiye ismini yazıp öm ile atacağım.Çıkacak üyeler özel olarak yazı rengi,fontu gibi istekleri varsa yazabilirler.Gerekli izinler alınmıştır.Biliyorum süper bir şey değil ama arşivinizde hatıra olarak kalsın
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=6GTs11vXKS4[/ame]
Katılım şartları: Sadece Post atılması yeterlidir.
Süre : Bu akşam itibari ile 07.01.18'e kadar geçerlidir.Bitişi tam olarak post attığımda olacaktır.
Uzun süre sonra tekrar böyle bir video yapmaya karar verdim.Evet 2017 geride kaldı ve sayısız saldırılar oldu bugün burada "En İyi Hacker" kupasıyla beraber belirlenecektir,şaka tabii ki rastgele
Çekilişten çıkacak rastgele 3 kişiye ismini yazıp öm ile atacağım.Çıkacak üyeler özel olarak yazı rengi,fontu gibi istekleri varsa yazabilirler.Gerekli izinler alınmıştır.Biliyorum süper bir şey değil ama arşivinizde hatıra olarak kalsın
[ame]https://www.youtube.com/watch?v=6GTs11vXKS4[/ame]
Katılım şartları: Sadece Post atılması yeterlidir.
Süre : Bu akşam itibari ile 07.01.18'e kadar geçerlidir.Bitişi tam olarak post attığımda olacaktır.
Kod:
[COLOR="Red"][CENTER][SIZE="4"]/Katılan Heçkırlar/[/SIZE][/CENTER][/COLOR]
[CENTER][COLOR="White"]Ara ara güncellenecektir.[/COLOR][/CENTER]
[COLOR="Yellow"]1)ChyNova
2)HydraThalles
3)TürK.KuRdU
4)Phemis
5)mrtgln
6)delaporta44
7)CemilK
8)AJEXA*
9)Headron