YKS Sınavı hk

Thedikmeci

Üye
30 Tem 2017
105
0
Arkadaşlar malum YKS sınavına 10 gün kaldı İnternetten yalandan araştırıyorum bu sınavı ama hiç birşey anlamıyorum forumda acılmış bir konu yada başka bir forum varmıdır.

Bu arada YKS için ücreti yatırdım ama 4 yıllık istemediğim için AYT sınavına kayıt yaptırmadım bilen varmı 2 yıllık için beni etkilermi.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

realsim

Katılımcı Üye
16 Mar 2018
539
0
Kardeşim keşke ayt ye de para yatırsaydın ayt ye girmiş olman sana ne gibi zararı olabilirdi ki ? maddi zarardan başka bir zararı olmazdı fakat hayatını belirleyecek bir sınav için değerdi iki yıllık bölüme etki etmez ayt zaten ayt bölüm sınavı yani 4 lük bit üniiye gitmek için var
 

Hll qnq

Uzman üye
17 May 2016
1,399
2
Tyt için 40tl yatırdıysan tmm başka bişeye gerek yok.
Yotubedan öğrenicen forumdan nasıl öğrenmiyo düşünüyon yazılı anlatımla olmaz. Okumazsın bile bulsanda.
Aç hocalara geldik ygs.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.