Yoncu Web sitemi kapattı ?

blueice34

Katılımcı Üye
22 Eyl 2012
473
0
Merhaba arkadaslar Dün Yoncuden alan adı ve host aldım instagram domainene yakın bir alan adı aldım içine fake instagram girişi scripti kurmuştum dün gece 3 de aldım bugun sabah 10 gibi kapatıldı yoncuyu aradıgımda instagram tarafından kapatıldıgı dile getirlidi bana ne mail ile bildirildi nede telefon ile sadece yoncuye girerken üyeliğimin yasaklandığı söylendi hostum kalacakmıs fakat alan adını kullanamaycakmısım İnstagramın kapattırdığına dair nasıl bilgi alabilirim veya normal bi olaymı ? bir sürü fake varken neden anında ben ?
 

atakan0006

Katılımcı Üye
27 Kas 2010
507
0
kardeşim yasal dediğin sitenin adı instagram değilde Instagramnn gibi

İçine attığınız şey fake script hocam insanların şifresini çalmak için kodlar bulunan şey yasal değilden kastım bu ayrıca çoğu site fake script'i geçin takipci paneli kurulumuna dahi izin vermez şifreler sisteminize düşüyor diye dediğim gibi hostunuzu kapatmadıklarına şükredin :)
 

VITALLION

Özel Üye
12 Nis 2013
10,988
30
27
Mevcut siteyi taklit etmekten dolayı dikkat çekmiş ve kapatılmıştır. Bu konuda yapabileceğiniz tek şey firma ile iletişime geçmek ancak sonuç çıkacağını zannetmiyorum ne yazık ki.
 

blueice34

Katılımcı Üye
22 Eyl 2012
473
0
dostlarım bunu göze alarak actım fakat diğer siteler barınıyor hadi onuda geçtim instagram panelli kullananlarda var benım anlamadıgım olay ben buna maddi birşey verdim ne mail ne başka birşey pat diye kapanıyor uyarı versınler başka birşeye cevireyim cokmu zordu sizce geri dönüş yapsam hiçmi oluru yok aradım üyeliğimi aktifleştirmem için kimlikle sözleşmenin imzalı halini benden fotoğraf istiyorlar yapmalımıyım
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.