Arkadaşlar, açık konuşayım ama gerçek bu;
Şu an planda t-shirt projemizde var, askıda.
Nedeniyse maddi bir sermayemiz olmaması, size uygun fiyata kaliteli bir şey vermek istiyoruz.
Dolayısıyla, ya mevla uçuk olucak, ya da sermaye olucak, risk alıp 200-250 tane bastırıcağız, Siz zamanla alıcaksınız.
Haliyle siz nasıl öğrenciyseniz, kendi halinde mütevazi insanlarsanız, biz de öyleyiz, daha doğrusu ben de öyleyim.
Yarın kimse almamaya karar verirse fiyatı dolayısıyla, sermaye denilen harçlık da yanıcak, dolayısıyla hiç olucak işler emekler.
Öbür türlü, tanesi 50-60 Liradan satsak, alınmaz mı? alınır, ama 10 tane yerine 5 tane alınır, sizde öğrencisiniz, sizin için de uygunsuz olur.
Küllük basın, not kağıdı basın, şapka basın teklifleride geldi.
Şu an bunlar üzerinde düşünüyorum.
Kısmetse yakın zamanda not defteri basıcağım da.
Bir de bunun göndermesi var, 18 yaşın altında olan kişiler bize ücreti nasıl ulaşacaklar? Kargo nasıl onlara gidicek, 1 tane not defterine 5 TL kargo parası vermek de hoş olmaz.
Öte yandan, bir hack platformuyuz, yarın bir gün bu organizasyona ve THT'ye laf atıcak olursa, en başta ben ve bu projeye ortak olan kişiler kırılır.
Bu da bizi yeterince üzer açıkcası.
Takvim basmakta mesele değil, ama çoklu basım problem.
Burada 50 kişi çıkıp, 1000 adet bastırıyoruz desin, 1 haftaya ulaştırmazsam görevi bırakırım, -açık ve net- ama öbür türlü işler sıkıntıda.
Kısmetse yazın bu işin peşine düşebileceğim bolca vaktim olur, hem herkesde aktif olur, o zaman uygulamasına başlarım.
Takvimin sanal olması kaydıyla böyle bir şey yapalım istek varsa, güzel fikir.