You Can't Log In Right Now / Facebook

Leopic

Yaşayan Forum Efsanesi
26 Şub 2016
9,948
10
Merhabalar. Facebook artık eskisi gibi olmadığını anlamışsınızdır. Eskiden googleden bir kimliği attığınız zaman bile onaylardı hesabı ama şimdi. Kimliği alıp selfie dahi çekseniz "Kimliğiniz Onaylanmadı.." Facebook çalışanlarının Bir kısmının işten atılması kaçınılmaz olucaktır. Günde 10000lerce şikayet alıyor facebook hesap kapatılmaları yüzünden. Her neyse konuya döneyim.



Fake hesabımda şöyle bir kapanma meydana geldi ;



"You Can't Log In Right Now"

"Bize fotoğrafınızı gönderdiğiniz için teşekkürler. Fotoğrafınızın koşullarımıza uygun olması halinde size 72 saat içerisinde e-posta göndereceğiz.
Hesabınız şu anda güvenlik önlemi olarak kapatılmıştır."




Hesap kitleniyor böyle bir uyarı geliyor sizden kimlik istiyor. Kimlik yolladığınız zaman Hesap direk kapatılıyor. Can sıkıcı..



"Çözüm":


Böyle bir durumla karşılaştığınız zaman "Sakin olun." Hesabınızdaki doğum tarihi nedir?: 23.04.1990 Örnek veriyorum. Kimliğinizdeki doğum tarihide 23.04.1990 bu olsun. Kesinlikle kimliğinizdeki doğum tarihinizi Facebooktaki doğum tarihi yerine yazın. Böyle bir durum geldiği zaman Kimliğinizle bir selfie çekin Ama doğum tarihiniz isminiz soyadınız vs. gözüksün. Sonra kimliğinizi yollayın hesap otomatik olarak kapatılıcaktır "Korkmayın." Kimlikten sonra 1-2 gün bekleyin. Mail adresinize şöyle birşey gelicektir ;


"Hi Leopic,

Thanks for confirming your identity. We’ve unlocked your account, and you should now be able to login. We're sorry for the inconvenience.

If you have any problems getting back into your account, please let us know.

View updates from your Support Inbox: https://fb.me/232232323232332

Thanks,

Niko
Facebook Community Operations
Facebook"




Kimliğimiz onaylanmış Facebook hesabımıza artık girebiliriz. Girdik tekrardan bu yer geldi "
"You Can't Log In Right Now" Çıkış yap diyeceksiniz. 72 saat sonra hesaba girin giriş yapılıcaktır. Mail adresine bakmayın mail'e bir mail yollamıyor direk hesaba giriş yapıyorsunuz.



Konu altında her türlü soruyu sorabilirsiniz.
 

Hiedler

Üye
8 Ocak 2017
125
0
Naziland
Benim hesabım kapatıldı fakat doğum tarihim hesapta farklı diye hatırlıyorumve benim iki adım var hesapta ikinci adımla soyadım vardı kimlik atıyorum açılmıyor kimliğini doğrula diye kitlenirken kimlik attığımda açılıyordu şimdi direk hesabın kapatıldı diyor kimlik atıncada açılmıyor. Benim ne yapmamı önerirsiniz ?
 

HocaXD

Uzman üye
18 Mar 2017
1,875
0
Roma
Merhaba xxxxx,

Hesabınız Facebook Koşulları'nı ihlal ettiği için kapatılmıştır. Tamamen bir ürünün, hizmetin veya fırsatın tanıtımını ya da reklamını yapma amacıyla istenmeyen mesajlar gönderen veya objeler oluşturan kullanıcıların hesaplarını kapatıyoruz.

Sorumlu olduğunuz içeriklerden bir veya birden fazlasının bu tip eylemlerle ilişkili olduğu belirlenmiştir. Buna bazı örnekler aşağıda verilmiştir:

- Sahte iddialarla (aşağıdaki şekillerde tanımlanır) insanları paylaşmaya, beğenmeye veya tıklamaya teşvik etmek
- Vaat edilen işlevi sağlamamak
- Vaat edilen ödülü vermemek
- Vaat edilen içeriğe yönlendirme yapmamak
- Bir kullanıcının güvenliğini tehlikeye atacak paylaşma, beğenme veya tıklama eylemlerini teşvik etmek
- JavaScript kodlarının kopyalanıp yapıştırılmasını zorunlu kılmak veya talep etmek
- Tamamen internetten ücretsiz hediye dağıtımlarının tanıtımını yapan sayfalar yönetmek"

Ne yazık ki, hiçbir koşul altında hesabınızı yeniden etkinleştiremeyeceğiz.

Bu şekilde kapanan hesabı nasıl açabilirim bilginiz var mı ? (isim kısmını bilerek kapattım kusra bakmayın )
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.