Youtube arka planda çalma

whoody

Üye
21 Ağu 2017
98
0
25
Konya
NOT : Forumda yeniyim yapacağım hatalar için şimdiden özür diliyor fotumdaki kıdemli arkadaşlardan beni uyarmalarını temenni ediyorum... Şimdiden çok teşekkür ederim.

Bildiğiniz üzere geçtiğimiz aylarda YouTube Red Google'nin raflarında yerini aldı bu hizmet size YouTube tıpkı PC deki gibi arka planda çalıştırma imkanı tanıyor.Fakat bu hizmetten sadece belirli bir miktar para ödeyerek yararlana biliyordunuz..

Ben size bu özelliği bedava kullanmayı vaat ediyorum...

GEREKSİNİMLER
  1. 1 ROOT

KULLANACAĞIMIZ UYGULAMALAR
  1. 1 Lucky Patcher
  2. 2 System App Remover

YAPILIŞI

1. 1 İlk önce System App Remover uygulamasına girip YouTube uygulamasını cihazımızdan tamamen kaldıralım
  2. 2 Cihazı yendien başlatalım
  3. 3 Play Store girelim
  4. 4 YouTube indirelim
  5. 5 Lucky Patcher uygulamasını açalım (Güncelleme var derse yapın, telefonu yeniden başlatmanızı isteyecek bir uyarı verirse ona da onay verin uyarıda sizden LP uygulamsını sisteme taşımanızı isteyecektir yüksek ihtimal )
  6. 6 YouTube listeden bulup seçelim
  7. 7 Yama menüsünü aç diyelim
  8. 8 Özel Yama'ya tıklayalım
  9. 9 "grubbas_background.play_12.x_com.google.android.youtube" seçin yeşil olduktan sonra "Yamala" butonuna basın
  10. 10 "Uygula" Butonuna basın ve işlemin bitmesini bekleyin.
  11. 11 Artık sizde YouTube Red kullancısısınız ... =) Güle güle kullanın.
  12. 12 Not : Şayet bu işlemlerden sonra olmazsa ki olacaktır 8. adıma kadar işlemleri uygulayıp 9. adımda "grubbas_background.play_11.4x.xx_com.google.android.youtube" seçip 10. adımdan devam edin...
  13. 13 Not : YouTube güncellemelerden sonra tekrar yamaya gereksinim duyabilir...

Konuyu forumda daha önce göremedim varsa yorumlarda belirtin kaldırayım.

Dediğim gibi konuyu forumda daha önce görmedim fakat ilk paylaşan bensem kaynak belirtilmeden paylaşanlara hakkım helal değildir...

Bir teşekkürü çok görmeyin...

whoody

Üye
21 Ağu 2017
98
0
25
Konya
OGYoutube ile bu kadar uğraşmadan yapabilirsiniz!.

verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim =) fakat şöyleki og youtube 3. parti bir uygulama ve desteği bitti youtubenin yeni özelliklerinden yarallanamıyorsunuz bir de og youtbeyi kullanabilmeniz için arka planda çalıştırmaya mecbur olduğunuz bir uygulma da var download uygulamasındaki reklmları saymıyorum bile =)

Eline sağlık kardeşim güzel konu

Değerli yorumun için teşekkürler =)

Moderatör tarafında düzenlendi:

kasirga3311

Yeni üye
8 May 2010
28
0
2 yamayıda yaptım malesef olmuyor, hâlâ ülkenizde kullanılmıyor diyor benmi yanlış yaptım anlamadım

Aasosyal

Üye
25 Haz 2016
173
0
000001
Bende bu özelliği size Root kullanmadan kullanmayı vaad ediyorum.
Ogınsta+ uygulamasını indiriyorsunuz bu kadar.

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.