youtube dan Kısa Yoldan Beğendiğin Şarkıyı Al... (Resimli Anlatim)

alpaslan

Yeni üye
9 Kas 2006
37
0
youtube

arkadaşlar özellikle dikkatimi çekti.Youtube da herhangi bir video nun arkasında çalan müziğin ismini bulamadığınız zaman çok uğraşmamanız için böyle bir topic açmak istedim.Bu kısayoldan youtube daki videolarla arkalarında çalan mp3 leri ayırmak için kullandığım bir yol.Altta maddeler halinde açıklayacağım.


1- http://vixy.net/flv_converter sitesine girioruz.


2- Karşımıza şöle bi sayfa geliyor.
b-87876-1.png

b-87877-2.png

wol_error.gif
Bu Resim Yeniden Boyutlandırıldı. Resmin Orjinal Boyutu 800x600 ölçülerinde ve 562KB büyüklüğündedir. Buraya Tıklayarak orjinal halini görebilirsiniz.
b-87879-3.png

b-87881-4.png


Bilmeyen arkadaşlarım için yararlı bir tıopic olduğunu düşünüyorum.Site ilk tıkladığınızda açılmayabilir.Banada oluo bazen.2 - 3 kere yenile yapın siteye girio.Umarım işinize yarar.
iyide youtube kapalı
 
8 Kas 2008
93
0
paylaşım için tşkler de ben bişey sorucam youtube kapandı ya ben buna bazı siteler aracılığıyla giriyorum bunları nasıl indirebilirim ????????
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.