Youtube Kazançlar Hk.

awertu

Üye
19 May 2018
223
0
Merhabalar,

Bir kanal var. 12 Ay içinde bir tane videodan 22bin saat izlenme aldı ve 1,1b aboneye ulaştı. Kanal incelemeye alınınca o videoyu sildim. Kanalda herhangi bir çalıntı veya telifli içerik yok toplamda şuan 450 izlenme var, para kazanma açılır mı? (Youtube İçerik stüdyosında para kazanma yerine gelince incelemede hayla 22bin saat izlenmeyi tamamladın şeklinde gösteriyor)
 

zzJOKERzz

Uzman üye
27 Mar 2016
1,411
0
İstanbul
orası öyle gösterebilir kanalının anlık durumu 4000 saat ve üzeri olması gerek boşa beklersin kanal 4000 saat izlenim olmadan inceleme olarak youtube yetkililerinin önüne çıkmaz kanalı marka hesabına taşı 4000 saati tamamla öyle başvur.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.