Youtube Spider 2.0

3333

Emektar
27 Ara 2005
3,212
45
Little Town.
Ne İşe Yarar:
Programla çok kolay bir şekilde Youtube’de arama yapabilir, favori listeleri oluşturabilir, en çok beğendiğiniz videoları farklı bir grupta listeleyebilirsiniz. Hem de arama hızınız artacağı gibi beğendiğiniz videoları da kaydedebileceksiniz.
Yüksek performansıyla Youtube sitesinden yaptığınız video aramalarınızı vazgeçilmez ve eğlenceli bir hale getirecektir. Programın ilk sürümünde kolay video arama, özel favori listeleri hazırlama gibi özellikler bulunmakla birlikte ayrıca web site tasarımcıları program üzerinden yaptıkları aramaları kaydederek üreticiden bu linkleri, hatta video dosyalarını yükleyebilirler.
Programın şu anda geliştirilmekte olan sürümünde ise aradığınız videoları bilgisayarınıza tekli veya çoklu olarak indirebilecek, bu videoları izleyebilecek veya istediğiniz biçime kolayca dönüştürebileceksiniz.
Geliştirilmekte olan sürümünde beklenen özellikler:
* Beğenilen videoları arkadaşlarınıza gönderme
* Favori listenizde kategoriler oluşturabilme
* 10 yeni dil desteği
* Videolarınızı tek veya toplu olarak bilgisayarınıza kaydetme
* İndirdiğiniz videoları istediğiniz biçime çevirebilme
* Web site tasarımcıları sitelerinde kullanacakları videoların linklerini ve açıklama veritabanını programdan oluşturabilirler. (Bu özelliği şu anda kullanmak için üreticiyle irtibata geçmelisiniz.)
* Web tasarımcıları siteleri için video indirebilirler. (Bu özelliği şu anda kullanmak için üreticiyle irtibata geçmelisiniz.)
Desteklediği Diller
Türkçe, İngilizce, İspanyolca, Fransızca, Almanca, Portekizce, İtalyanca
Link:
http://www.youtubespider.com/downloa...piderSetup.exe
Virüs Taramasından Geçirinh...
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.