Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dostum sana bir iyilik yapayım madem kardeşin için onu sevindirmen için bende sana yardımcı olmak isterim kanalı paylaş de linkini bana at ben sana hallederim ortalama kaç abone istersin ?selam kardesım youtube kanalı acmıs oyle sevınsın dıye bot basmak ıstıyroum ama para harcamadan nasıl yapabılrım bır yolu varmı kodla fılan kodları bulamadım da yarına kadar hazı var ıse ıyı olur
Tamamdır dostum kardeşine benden selam söyle bir aksaklık olmazsa bu gece saat 23:00 da işlem bitmiş olur kardeşinin başarılarının devamını dilerim YouTubeta ne kadar ritmik video atarsa o kadar öne çıkar fazla olmasada bir limit belirlesin örneğin günde 1 video gibi hem bir uğraşı olur hemde bir bşarı elde etmiş olur sanada iyi günler dilerimSADECE FUTBOL bu kanalı sen ne kadar istiyorsan o kadar at yeterki mutlu olsun
Ne demek dostum bir kez daha görüşmek dileğiyle bir yardıma ihtiyacın olduğu zaman yazabilirsintessekur ederımmm