Belki normal medya'nın küçümsediği ve gündemin en büyük mesleği olan Youteber'lik dalı !
Normal Medya Ünlülerinin yavaş yavaş ününün gitti bir gündem yavaş yavaş geliyor.
Bu sadece Youtube'nın yükseliği deil SOSYAL MEDYA'nın gücünü göstermekte aslında
Bu sadece Youtube'nın yükseliği deil SOSYAL MEDYA'nın gücünü göstermekte aslında
Enes Batur ; Hayal Mi Gerçek Mi ? Filmi yarın 19 OCAKTA SİNEMALARDA! Fakat aslında benim yazdıklarım reklam deil arkadaşlar. Birazcık gururlandığım için yazmak istedim.
Belki bizimle ilgili deil ama Bütün Youtube Türkiye'nin gündemde olan isimleri filmde yer alıyor .
Yani aslında Youtube'nin veya Sosyal Medya Fenomenlerinin Sosyal Medya'nında Aslında bişeyler yapabilceğini gösterdiler. O yüzden onlar adına sevindim.
Belki bizimle ilgili deil ama Bütün Youtube Türkiye'nin gündemde olan isimleri filmde yer alıyor .
Yani aslında Youtube'nin veya Sosyal Medya Fenomenlerinin Sosyal Medya'nında Aslında bişeyler yapabilceğini gösterdiler. O yüzden onlar adına sevindim.
Geçen gece Gala'sı vardı ve bütün küçük,büyük YouTuber'leri ordaydı ve Basın'a kendilerinin de bişey yapabilceği ve zamanı geldiğinde BİRLİK içinde olduklarını bu film ile gösterdiler. Belki film konusu +7 ve +17 yaş aralığı olabilir ama asıl önemli olan SOSYAL MEDYA'nın YOUTUBE'nin normal medyaya kendilerini gösterebildiler.
Onlara Şimdiden başarılar diliyoruz. İnşallah Kendilerini Ispatlamaları büyük gündeme oturabilir.
BAŞARILAR YOUTUBE TÜRKİYE !