Youtube ve Facebokk sayfaları Haclemeyi bilen varsa Okusun !

KirazMevsimi

Yeni üye
22 May 2016
13
0
yanlış anlamayın beni ögrenmeye çalışıyorum bazı şeyleri ama nerden başlıyacagımı kesinlikle bilmiyorum.
Ücretli ders almaya çalışıyorum ama bulamadım. Sizin bilginiz varsa rica etsem önce nerden başlıyacagım konusunda yardımcı olurmusunuz.
Forumları takip ettim ama karşık bilgiler var hep.Elimimden biri tutup götürse eminim çok iyi şeyler yaparım ve hızlı ögrenirim ama bu yola hangi merdivenden başlıyacagımı cidden bilmiyorum.
programlama dillerini ögren,n dediler ama hangisi ?
 

SiyaHat

Katılımcı Üye
13 Şub 2016
328
0
izmir
öncelikle hoş geldin yardım istediğin konuları yardım merkezine açmalısın ve hack isteği yasak :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.