Arkadaşlar bundan 8 yıl önce ergenlik yıllarımda benden habersiz videom çekilip youtube ye atılmış bunu kaldırmak istiyorum şikayet ettim kaç kez olmadı videoyu silebilicek olan kimse var mı ?
Moderatör tarafında düzenlendi:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin derdin ne kardeşim bi instagram ; http://www.turkhackteam.org/tht-yardim-merkezi/1481837-instagram-hesabim-kapandi.html
Bi youtube videosu
Başka varmı twitter, facebook felan da istermisin ?
Cidden bunları kendin içinmi istiyorsun yoksa acındırma amaçlı bazılarını kekleyip istediğini yaptırmak mı ?
Video'yu kimin attığını bul. Onunla konuş. Silmesini iste. Eğer silmezse polise başvuracağını söyle. Genemi inanmadı. Direk savcılığa suç duyurusunda bulun. Yada youtube hesabını çalacan kendin sileceksin. Oda mı olmadı. Kendine kanal aç. O videoyu sen yükle. Sonra o kişiye telif at benim videomu kullandı diye. Ama onun partneri olmaması lazım. Partneri varsa ilk sen ceza yersin :trl
Yalnız senin bu videon nasıl bir video. Belgesel tarzı bişeyse sildiremezsin. Ama yok saçma sapan bir videoysa kaldırtabilirsin üstteki yazdıklarımla.