Bir kanal birisinin videosunu paylaşmış. ve oda kaldırılmasını istiyor. report ile kaldırılabilirmi? kaldırılabilirse nasıl? bir toolu varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Telif atsın eğer devam ederse onun hakkında dava açabilir.Bir kanal birisinin videosunu paylaşmış. ve oda kaldırılmasını istiyor. report ile kaldırılabilirmi? kaldırılabilirse nasıl? bir toolu varmı?
reportla olmazmı?Dostum videonun kişiye ait olduğunun kanıtı var ise telif atabilir videoyu 2. kez paylaşan kişinin elinde herhangi bir izin belgesi yoksa dava bile açılabilir.
Kanıtlar bulunmalıreportla olmazmı?
Bir Tool İle Kaldırmazsın Telif At Kaldırılıcaktır Büyük İhtimal.Bir kanal birisinin videosunu paylaşmış. ve oda kaldırılmasını istiyor. report ile kaldırılabilirmi? kaldırılabilirse nasıl? bir toolu varmı?
yeniden merhaba hocam. telif gönderirken kendi videomuda girmek zorundaymışım. ama benim herhangi bir videom yok?Telif hakkı nedeniyle yayından kaldırma talebi gönderme - YouTube Yardım
Telif hakkıyla korunan içeriğiniz YouTube'da izniniz olmadan yayınlanıyorsa telif hakkı nedeniyle yayından kaldırma talebi göndererek yasal işlem başlatabilirsisupport.google.com