YouTube videonuzu başka bir kanala taşımak // Quinones

Quinones

Yaşayan Forum Efsanesi
8 Eki 2008
13,570
1
EcUYQYL.jpg

turkhackteam.org
YouTube videolarının başka bir kanala taşınması resmi bir özellik değil. Fakat bunu yapabilmenizin bir yolu, yöntemi var değerli turkhackteam üyeleri. Kopyalayacağınız videonun bulunduğu hesaptan video düzenleyicisini açın. Filmi seçin ve altındaki ''Actions''dan ''Creative Commons'''ı seçin. Bağlantıyı panoya ya da bir belgeye kaydedin.
turkhackteam.org
Oturumunuzu kapatın ya da gizlilik modundan hedef hesabınızla giriş yapın. Buradan kopyaladığınız video bağlantısını açın. Video açıklamalarına geçin, ve ''Daha fazla göster'' i seçin. İzinlerin altından '' Bu video için remiks oluştur'' seçeneğini seçin. Bir sonraki pencerede gerekli düzenlemeleri yapın. Sadece kopyalamak istiyorsanız, bir başlık ekleyin ve ''Yayınla'' yı seçin. Videonun sizin hesabınıza kopyalanma işlemi bir kaç dakika sürebilir arkadaşlar. Kopyaladığınız video ile telif sözleşmelerini çiğneyebileceğinizi de aklınızda bulundurun değerli turkhackteam üyeleri.
turkhackteam.org
Bir başka makalede görüşmek dileğiyle...
 

musileno

Kadim Üye
20 Tem 2007
5,774
3
Biraz mantıksız geldi ozaman 1 milyon hiti olan videoları kanalıma taşıyayım?
 

mami5555

Üye
8 Şub 2012
246
0
Eski kanalımda 3 bin izlenmeli videolarım var onları yeni kanalıma aktarmayı çok isterim bu konuda bana yardımcı olurmusun tam olarak anlamadım filmi seçin felan demişsin film nerde ?
 

kingextacy

Yeni üye
1 Şub 2011
50
0
Arkadaşın bahsettiği farklı bir şey aslında video hitti gelmez bir nevi bilgisayardan paylaşıma açtığınız belgeyi başka bilgisayar'dan alma diyebiliriz
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.