Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BANA FİKİR VERMEYİN sadece kapatılma sebebini soruyorum siz bana fikir veriyorsunuz
BANA FİKİR VERMEYİN sadece kapatılma sebebini soruyorum siz bana fikir veriyorsunuz
Adam gibi sorarsan cevabını alırsın .
![]()
Facebook, Twitter ve YouTube adım adım servis sağlayıcılardan yasaklanıyor.
Hürriyetin net bilgiyi yakaladığı durumu fark etmişsinizdir zaten. Erişim Sağlayıcılar Birliğinden Bülent Kent, Cumhuriyet Savcılığından bu yönde bir yazının kendilerine ulaştığını ve sürecin devam etmekte olduğunu belirtmiş. ESB, süreç sonlanınca TTNET, Turkcell, SuperOnline, Avea ve diğer servis sağlayıcılarına bu yasağı iletecek.
Peki bu üç site neden kapatılıyor? Ortada net bir bilgi yok. Ofiste YouTubea bağlanabilirken Twitter ve Facebooka ulaşamıyoruz (SuperOnline ile). TTNET kullanıcısı bir arkadaşım Facebooka bağlanırken diğer ikisine bağlanamıyor. Farklı farklı durumlar mevcut tabii ama, zaten çıkan onca torba yasayla bu tür konularda hükümetin kimseye bir şey danışmasına gerek kalmamıştı. O nedenle sebebi ne olursa olsun, duyacağımızdan da şüpheliyiz.
Gelişmeler oldukça sizlere aktarmaya çalışacağız.
Güncelleme: Hürriyet'in sayfasında savcılıktan gelen karar mevcut. Görünüşe göre Çağlayan Adliyesi'nde Cumhuriyet Savcısı Mehmet Selim Kiraz'ın odasında DHKP/C tarafından gerçekleştirilen olaya dair görüntüler sebep gösterilerek yapılmış bu yasaklama.