Youtubedan vidyo indirmek programsızz!! resimli anlatım....

tanerfb89

Katılımcı Üye
28 Eki 2007
388
8
Edirneliyim...Trabzondayim
89 sunar....

Youtubedan vidyo indirmek programsızz!!

Öncelikle, TIKLA sitesine girelim. Hemen ana sayfanın üst kısmında, URL yazan bir form göreceksiniz. Bu form’a YouTube videosunun adresini girmelisiniz.
İndirmek istediğiniz Youtube videosunun adresini bilmeyenler için, kısaca bahsedelim: YouTube’da herhangi bir videonun bulunduğu sayfaya girdiğinizde, izleyeceğiniz videonun hemen sağ tarafında URL yazısı vardır. Bu yazının hemen sağındaki formda YouTube videosunun linki mevcuttur. Bu link aynı zamanda bulunduğunuz sayfanında, adres çubuğunda yazan adresidir.

upload8oh5.jpg




İşte bu linki kopyalayıp, Vixy.net’te URL kısmına yapıştırmalısınız. Vixy.net’te aşağıdaki resimde belirtilen işlemleri yapın. Belirtildiği gibi, URL kısmına yukarıdaki resimde de gösterilen YouTube videosunun adresini girin ve alt tarafta kaydetmek sitediğiniz dosya uzantısını seçin.




upload912em7.jpg




Not: Vixy.net sitesi, Mozilla Firefox’ta çalışmıyor. Bu site, Internet Explorer’da çalışıyor. İşlem bittikten sonra, aşağıdaki gibi download linki belirecektir.




upload103je2.jpg





yorumsuz kalmayın....
 

tuzbuz

Üye
6 Tem 2007
58
0
aman rekalm gözumuze bile carpmadı ama o kadar ugraştım program indirmiştim dun ya tuh :(
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.