Youtubeden telefona nasil video indirebilirim?

Heroban

Yeni üye
8 Ara 2018
12
0
Merhaba arkadaslar basliktada belirttiğim gibi youtubedan telefona nasil video indirebilirim bunun icin program var mi android telefon kullaniyorum bu arada yardim ederseniz sevinirim simdiden tesekkurler
 

ReoBlood

Katılımcı Üye
10 Ara 2017
843
57
Siyah Sancak
Gayet kullanışlı olan "yout.com"u öneririm. Kısa ve hızlı bir şekilde indirmek için ise "https://www.youtube.com/video" kırmızı kısmı silersek doğrudan indirme bağlantısına yönlendirir.

Örn: "https://www.yout.com/video"
 

TheS4lih

Üye
15 Eyl 2018
101
0
FİZAN
1-2 yıldır kullandığım bir program var
adı: SnapTube
programı indirdikten sonra geri bir kere girmen yeterli
indirmek istediğin videonun adresini kopyala indirme butonu çıkar
ama telefonun ios ise olmaz
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.