Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar myspace ve facebook ta yoville diye bir oyun var..Oyun çok güzel ve hepinize tavsiye ederim.Ama birçok kiş oyunda hile kullanıyor.Bende aradım ama bulamadım bana yardımcı olur musunuz...Bana yardım edin lütfen..
biraz bu oyunu araştırdım fakat herkes ayrı ayrı şeyler söylüyor...bazısı şöyle diyor... millet ben yocash hilesini bilmiom ama coıns hılesini biliom sıze anlatam bakın kendinise 1 den fasla face hesabı acın ve hepsinde yovilleye uye olun hepsinde ayrı para bırıktırın snra arkadasınıs yardımıylatum bırıktırdınıs ayrı ayrı heasplardaki paraları 1 hesapta toplayın ben ole yaptım smdi 3 tane evim var... bazısı şöyle diyor...
=) OYun hilesi biliorm bi tane yazayım;
Oyunda denize girin ve su balonu atın. tekrar mape tıklayın ve tekrar denize gidin su balonunuz hızlıca dolacak... bazısı şöyle diyor...
ya arkadaşlar bu hileyi yapmak için wpe pro diye bi program var googleye wpe pro yazın çıkyor...ama ben indirdim virüs buldu :s linkini buldum buyur... https://tik.lat/RrC5D