Yüce Tigirin Hükmünü Yaymaya Geldim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

02d3

Kıdemli Üye
23 Haz 2015
2,581
1
LA
acıma değil demokrasi, sevgi değil barış olacaktı.

Melun-u melain! Sokakta beni görsen kortizol hormonun aşırı salgılanır, böbreküstü yetmezliğinden tamuyu boylarsın. Bana muhalefet olmak ne haddine ? Skype otağında aldığın nefesi kesiyorum.
 

DarkmeteR

Katılımcı Üye
31 Ocak 2015
508
0
Eskişehir
Ülkemizin yüce Türk ırkının gücünü tüm kardeşlerimze abilerimize öğretmeliyiz ancak bu sayede vatan sevgısı mıllet sevgısı ve vatanı ıcın calısan para ıcın calısmayan bır toplum olabılırız ınsallah boyle olur gelısır buyur japonyanın yaptıgı gıbı yaparız.
 

Asal Polat

Yeni üye
8 Eyl 2016
15
0
Melun-u melain! Sokakta beni görsen kortizol hormonun aşırı salgılanır, böbreküstü yetmezliğinden tamuyu boylarsın. Bana muhalefet olmak ne haddine ? Skype otağında aldığın nefesi kesiyorum.

Erlik’in molozları bitmişte yerkürenin üstünden gafil beşerler almaya çıkmış gibi bir halin var. Frenk alametleri ile yanıp tutuşan bir çift mahlukat görmüş gibisin. Gobi çölü gibi donuk suratınla kim bilir kafanda ne melunluklar dönüyor.
 

Bəy

Özel Üye
21 Haz 2015
4,810
266
Konya
Asal, Mel'unluğu bırak, kalabalığın içine gir. Ayrı düşme, fazla dikkat çekme.
 

AJEXA

Adanmış Üye
22 Haz 2013
6,859
3
Jüpiter
Merhamet YOK! Acıma YOK! Sevgi YOK!

Savaş, istila et, yağmala!

Zıkkımın kökü!

Bu lanetli ve uğursuz topraklarda azınlıklar dışındakiler siren sesleriyle uyandığı zaman kara ruhlu nökerler onlara kıyameti getirmiş olacak

O zaman bu lanetli uğursuz topraklardan da bu forumdan da defolun gidin!

Bir konuya açıklık getireyim. K ve A virüslerinden sağlam olanlar çalıştırılacak, yemek olarak bayat poğaça verilecek

Sana o da yok
 

GrayWolf35

Yeni üye
21 Haz 2015
36
0
şimdi burdada ban atmaya kalkmasın atıldın diye :D dışarda görseler öldürcekler haberi yok malesef sövüo sövüp milleti atıyor sayfasından :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.