Yüksek Rütbe Olanlar Baksın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MtFyN

Katılımcı Üye
5 Ocak 2013
478
0
Bozüyük
Moderatör tarafında düzenlendi:

yakupnwo72

Uzman üye
27 Eki 2012
1,001
1
rütbeyle ne alakası var nice adamlar gördüm rutbeleri tuğgeneral falan ama hiçbirşeyden anladıkları yok :) post kasmakla hacker olunmaz ;)
 

tbag123

Katılımcı Üye
13 Eyl 2009
423
0
İzmir
Ne filmi,animasyon mu,kamerayla mı çıkeceksin ne yapacaksın tam olarak bilgi var söyleyeyim.Juru için mi yoksa 3D mi çalışcaksın ne yani
 

mert5534

Katılımcı Üye
7 Şub 2012
703
0
İstanbul
adobe after effects en iyisidir ama birkaç effecti falan sony vegasta daha iyi yaparsın bu yüzden ikisinde ayarla filmini ama ikisinide kullanmak mak için kaydet sonra diğerinde aç kaydet nete yükle falan bunun için bilgisayarın performansı iyi ve internetin hızının güzel olması gerekiyor.
 

Victory*

Kıdemli Üye
22 Tem 2012
2,734
0
Konya
arkadaşım rütbeyle ne alakası var.illaki rütbesi yüksek olan sorununu çözecek diye kural yok.soruna gelince nasıl bir film diyorsun biraz daha açar mısın ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.