Z Gaming Role Play Site adresi: Z-Gaming RolePlay - 188.132.242.77:7777
Site adresi: Z-Gaming RolePlay - Anasayfa
IP adresi: 188.132.242.77
Slot: 500
Harita: Los Santos
Z Gaming Roleplay, 10 Ocak tarihinde SA-MP platformu aracılığıyla hizmet vermeyi amaçlayan rol sunucusudur. Sunucumuzdaki Adminlerin Hepsinin Rol Seviyesi Hard-Rp Olup. Bilgilerini sizinle Paylaşmayı Bekliyorlar.
Sunucumuzun Durumu: Aktif
TesmSpeak Sunucumuzun Durumu: Aktif
Çalışan Listesi
Eralp -[Sunucu Güvenliği] - [İnsan Kaynakları] - [Admin Sorumlusu(Yönetim)] - [Satış Elemanı] - [Admin Sorumlusu(Eğitim & Şikayet)]
Mehmet [Admin Sorumlusu(Eğitim & Şikayet)] - [Sunucu Güvenliği] - [İnsan Kaynakları] - [Satış Elemanı] - [Helper Sorumlusu(Yönetim)]
Egehan [Admin Sorumlusu(Eğitim & Şikayet)] - [Mapping Sorumlusu] - [Çete&Aile Bölümü Sorumlusu] - [İnsan Kaynakları] - [Pawn Coder ]
Mertcan - [Ban Temyiz Sorumlusu] - [FBI Oluşum Sorumlusu] - [Yardım Merkezi Sorumlusu] - [Web Master] - [Pawn Coder] - [Admin Sorumlusu(Eğitim & Şikayet)]
Kaan [Grafik Dizayn Sorumlusu] - [Hitman Oluşum Sorumlusu] - [Forum Yetkilisi]
Sistemler
1- Anti Hile Sistemi
Bu sistem sunucu içerisindeki sistemsel düzeni sağlayan, illegal programları sunucuyu kötülemek ve haksız gelir elde etmek için kullanan kişileri engellemektedir. Sistem temel hileleri tamamen engellemiştir. Engellenen sistemler:
- Para hilesi.
- Silah hilesi.
- Mermi hilesi.
- Zırh hilesi.
- Işınlanma hilesi.
- Airbreak hilesi.
- Hız hilesi.
- Can hilesi.
- Araç yaratma hilesi.
- Crash engelleme.
2- Barikat Sistemi
Polisler barikat, tuzak ve koni gibi objeleri komut kullanarak ekleyebilir.
3- Silah alma ve Bırakma Sistemi
Silahınız varsa /silahbirak yazarak silahınızı bırakıp /silahal ile alabilirsiniz.
4- Ehliyet Sistemi
Bu sistem ile ehliyet alabilirsiniz. Ehliyet kursuna katılmak için gereken fiyat 500 TL'dir.
5- Animasyonlu Konuşma Sistemi
Bu sistem T tuşuna basarak yazı yazdığınızda konuşma animasyonunun devreye girmesini sağlar.
6- Alarm Sistemi
Bu sistem sayesinde alarm kurabilirsiniz. Dakika ve saati ayarlayabilirsiniz.
7- Yaralanma Sistemi
Bu sistem canınız aza indiğinde crack animasyonunun devreye girmesini sağlar.
8- Aksan Sistemi
Bu sistem sayesinde aksanınızı /aksan komutunu kullanarak değiştirebilirsiniz.
9- Gate Sistemi Vardır
10- Araç yıkama Benzin Sistemi
11-Yeni Meslekler Vardır (Telefon Şirketleri)
12- Yeni Yapılmış Mapleriyle Karışınızda.
Sistemler sürekli olarak güncellenecektir. Modumuzda ev, işyeri, tanışma, araç satın alma gibi temel sistemler mevcuttur.
Site adresi: Z-Gaming RolePlay - Anasayfa
IP adresi: 188.132.242.77
Slot: 500
Harita: Los Santos
Z Gaming Roleplay, 10 Ocak tarihinde SA-MP platformu aracılığıyla hizmet vermeyi amaçlayan rol sunucusudur. Sunucumuzdaki Adminlerin Hepsinin Rol Seviyesi Hard-Rp Olup. Bilgilerini sizinle Paylaşmayı Bekliyorlar.
Sunucumuzun Durumu: Aktif
TesmSpeak Sunucumuzun Durumu: Aktif
Çalışan Listesi
Eralp -[Sunucu Güvenliği] - [İnsan Kaynakları] - [Admin Sorumlusu(Yönetim)] - [Satış Elemanı] - [Admin Sorumlusu(Eğitim & Şikayet)]
Mehmet [Admin Sorumlusu(Eğitim & Şikayet)] - [Sunucu Güvenliği] - [İnsan Kaynakları] - [Satış Elemanı] - [Helper Sorumlusu(Yönetim)]
Egehan [Admin Sorumlusu(Eğitim & Şikayet)] - [Mapping Sorumlusu] - [Çete&Aile Bölümü Sorumlusu] - [İnsan Kaynakları] - [Pawn Coder ]
Mertcan - [Ban Temyiz Sorumlusu] - [FBI Oluşum Sorumlusu] - [Yardım Merkezi Sorumlusu] - [Web Master] - [Pawn Coder] - [Admin Sorumlusu(Eğitim & Şikayet)]
Kaan [Grafik Dizayn Sorumlusu] - [Hitman Oluşum Sorumlusu] - [Forum Yetkilisi]
Sistemler
1- Anti Hile Sistemi
Bu sistem sunucu içerisindeki sistemsel düzeni sağlayan, illegal programları sunucuyu kötülemek ve haksız gelir elde etmek için kullanan kişileri engellemektedir. Sistem temel hileleri tamamen engellemiştir. Engellenen sistemler:
- Para hilesi.
- Silah hilesi.
- Mermi hilesi.
- Zırh hilesi.
- Işınlanma hilesi.
- Airbreak hilesi.
- Hız hilesi.
- Can hilesi.
- Araç yaratma hilesi.
- Crash engelleme.
2- Barikat Sistemi
Polisler barikat, tuzak ve koni gibi objeleri komut kullanarak ekleyebilir.
3- Silah alma ve Bırakma Sistemi
Silahınız varsa /silahbirak yazarak silahınızı bırakıp /silahal ile alabilirsiniz.
4- Ehliyet Sistemi
Bu sistem ile ehliyet alabilirsiniz. Ehliyet kursuna katılmak için gereken fiyat 500 TL'dir.
5- Animasyonlu Konuşma Sistemi
Bu sistem T tuşuna basarak yazı yazdığınızda konuşma animasyonunun devreye girmesini sağlar.
6- Alarm Sistemi
Bu sistem sayesinde alarm kurabilirsiniz. Dakika ve saati ayarlayabilirsiniz.
7- Yaralanma Sistemi
Bu sistem canınız aza indiğinde crack animasyonunun devreye girmesini sağlar.
8- Aksan Sistemi
Bu sistem sayesinde aksanınızı /aksan komutunu kullanarak değiştirebilirsiniz.
9- Gate Sistemi Vardır
10- Araç yıkama Benzin Sistemi
11-Yeni Meslekler Vardır (Telefon Şirketleri)
12- Yeni Yapılmış Mapleriyle Karışınızda.
Sistemler sürekli olarak güncellenecektir. Modumuzda ev, işyeri, tanışma, araç satın alma gibi temel sistemler mevcuttur.
Son düzenleme: