Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkürler toolu biraz daha başlangıç için kullanmak istedim aslındaHepsinin araçları vardır ancak sql enjeksiyon hariç diğerleri %95 manuel yapılıyor araçla bir sonuç elde edilmez manuel hem daha eğlenceli hemde daha etkilidir
başlangıç içim hem sql enjeksiyon hemde sqlmap güzel olur dediğim gibi diğer zaafiyetler manuel çalışıyor çoğunlukla, zaten manuel olduğu için sağlam bir aracı da yokteşekkürler toolu biraz daha başlangıç için kullanmak istedim aslında
başlangıç noktası için önerin nedirdostum bu otomatik araçları kullanarak boş boş serverda log bırakmaktan gürültü çıkartmaktan
boş boş http istekleri göndermekten,klasik payloadlar test etmekten başka hiçbirşey yapamazsın
o saydığın tüm application zafiyetleri zaten günümüzdeki modern web 3.0 mimarisinde ana saldırı vektörü olmaktan çıktılar,çok uzaklar
bunlarla anca 15 senelik update edilmemiş hazır cms kullanan web adreslerinde test edebilirsin
sistem mimarisi,proglama ve network bu alanların sağlam olması lazım temeldebaşlangıç noktası için önerin nedir