Zeka Testi Aklına güvenen Gelsin!

aqaq55aq

Yeni üye
12 Tem 2009
5
0
Hemen Başlıyorum:

Deniz kıyısında 2 katlı Ahşap bir bina varmış. 2 katındada birbirini tanımayan 2 insan yaşıyormuş.Bir sabah üst kattaki adam tam pencerenin Altında Ölü bulunmuş. Olay yerine gelen dedektif Ölen adamın evine çıkmış.... Ardından pencereyi açıp aşşağıya Dolma KAlemini atmış. Sonra dönüp demişki : Bu bir İntihar Değil , Cinayettir...

Soruyu bulana kadar canım çıktı ^^ Az da siz düşünün:diablo
 

xHeadShoTx

Üye
12 Haz 2011
133
0
Ya anladım.
Her 2 kattada 2 adam var aslında.
yani 1 katta 1 adam değil.
2. katta 1 adam diğerini öldürmüş.
Bumu cevap.
Soru yok ortada yani söylersen sağlam cevap veririm:)
 

aqaq55aq

Yeni üye
12 Tem 2009
5
0
Ya anladım.
Her 2 kattada 2 adam var aslında.
yani 1 katta 1 adam değil.
2. katta 1 adam diğerini öldürmüş.
Bumu cevap.
Soru yok ortada yani söylersen sağlam cevap veririm:)

Deil :) 2 kattada farklı adamlar var birbirini tanımıyorlar. Ayrıca üstteki arkın sorusuda .... CEvabını istediğim şey DEDEKTİF nereden anlıyor?? ~~ yarına cevabı söylüyeceğim :) (sorunun içinde gizli)
 

adviance

Üye
15 Haz 2011
165
0
arkadaşım şimdi söyle ya :D


Edit :Haaa bişeler yakaladım bak ;) Deniz kıyısında demişsin. Adam camdan atlarsa denize düşecek. ve dolma kaleminde suda mürekkebi akacak gibi bişey ? :)
 
Son düzenleme:

darkdragon188

Katılımcı Üye
3 Eyl 2008
297
0
35
istanbul
Bence deniz kenarında bir ahşap ev olduğu için evin bir kenarı deniz geri kalan kenarları kum olur adam 2. kattan kuma düşerse bi çizik bile almaz dedektif'de bunu doğrulamak için dolma kalem atmış ki dolma kaleme bişey olmamış yani adam öldürüldükten sonra camdan aşağıya atılmış ve düşmüş süsü verilmiş :)
 

Mrt Krblt

Uzman üye
7 Şub 2011
1,685
0
local şebeke
2 katlı diyosun ,bina diyosun 1, 2. si 2 kattaki adam tam pencerenin önünde ölü bulunmuş yani kapıdan çıkıp orda ölecek hali yok buda demek oluyoki adam 2. kattan aşagı atlamış ve tam pencerenin altında ölü olarak bulunuyor olay bu, zekamı seviyorum :D
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.