Zoom 5554 ETHERNET Modem Kurulumu

cartman

Katılımcı Üye
28 Ara 2005
932
17
zBjk
Zoom Driver CD'sini takınız. Gelen menüden;

ENGLISH
ZOOM ADSL MODEM INSTALLATION WIZARD
ETHERNET MODEM INSTALLATION

seçeneklerini seçerek kuruluşunuzu tamamlayınız.
PC'nizi kapatıp açınız.
Modeminizi açınız ve ZOOM Ethernet ADSL Modeminizin herhangi bir ethernet portuna* bilgisayarınızın ethernet port bağlantısını yapınız. Modeminizin LAN ışığı yanacaktır. (Not: Modeminizi HUB veya SWITCH'e bağlayacaksanız UPLINK portuna mevcut kablonuz ile bağlayabilirsiniz. Eğer numaralı portlara bağlayacaksanız CROSS kablo yaptırmalısınız.)
Modeminizin ADSL portuna Türk Telekom'dan gelen hattı direk olarak bağlayınız. (Daha önceden bir paralel telefon bağlantısı olmamalıdır.)
Ekranınızda oluşan ZOOM WEB CONSOLE'u klikleyiniz.
Gelen küçük ekrana modeme ait olan;

Kullanıcı Adı: admin
Parola: zoomadsl

giriniz ve gelen menüde;
VPI - 8
VCI - 35
ENCAPSULATION - PPPoE LLC
USER NAME: KullanıcıAdınız@ttnet giriniz. (Türk Telekom tarafından verilecektir.)
PASSWORD: Parola giriniz. (Türk Telekom tarafından verilecektir.)
SAVE CHANGES butonuna basınız.
WRITE SETTINGS TO FLASH AND REBOOT butonuna basınız.
CONFIRM butonuna basınız.
LINK ışığınızın sürekli yanmasını bekleyiniz.
Internet Explorer'ınızı açabilir ve Internet'te sörf yapabilirsiniz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.