SELAMUN ALEYKÜM Arkadaşlar... Ben bu kadarına inanın pes diyorum. 2 gün önce msn birisi geldi bende kabul ettim. Arkadaşımdır tanıdıktır diye kabul ettim. Kimsiniz dedim tanıyamadım sizi diyince benden 250 knt istedi. Bende sizi tanımıyorum dedim. Eğer kontür göndermezsen msn ni elinden alırım dedi. Bende sizi tanımıyorum neden knt gönderyeyim dedim. Son 5 dk kaldı dedi bende inanmadım ve malum şahsı sildim. MSN den çıktım 5 dk sonra girdimki şifremi kabul etmedi. Facemi açayım dedim o nuda kabul etmedi. Msn adresimle face adresim aynıydı ikisinide elimden aldı adam. Yani bumu insanlık, bumu müslümanlık knt göndermedik diye niye adreslerimi elimden alıyorsun.Ki yani ben kendi telefonuma 250 knt yüklediğim zamanı bile hatırlamıyorum maddi durumum yok. Ramazanda şu mübarek ayda şeytanın bile elinin kolunun bağlandığı ayda bu yapılırmı arkadaşlar. İnsan biraz Allah'tan korkar. Gizli sorularımı bile değiştirmiş adam. Bütün bilgilerim birikimim gitti arkadaşlarım gitti. Bana yardım edecek arkadaş varsa Allah razı olsun. Teşekkür ederim.