leptop full donanım banı yedi, ben hdd ve rj45 ve wifi mac adres vb seri numara ip değiştirdim ama yine aynı sorun , biraz araştırdım , donanım banı, leptop değiştir yada masaüstü kullan diyorlar sıfır 2inci el pc leptop al diyorlar (battleye) dosyası otomatik banlıyo tüm hesaplarımı banlandı, hilesiz olduğu halde, benim bildiğim oyun içi kullanıcı adına ban atılır, sıfır hesap açarsın baştan başlayıp oynarsın , bu direk donanımlara ban attı, destek yardım bekliyorum
BattlEye sizden aşağıdaki bilgileri toplayabilir ve işleyebilir:
IP adresi
Oyun tanımlayıcıları (örneğin oyun içi ad, hesap kimliği vb.)
Donanım aygıtı bilgileri ve tanımlayıcıları (örn. Seri numaraları)
Çalışan işletim sistemi hakkında bilgi
Oyun ve işletim sistemiyle ilgili dosyalar ve bellek hakkında bilgi
Çalışan işlemler, sürücüler ve diğer yürütülebilir kodlar hakkında bilgi
Burada listelenen ve işletim sistemi kullanıcı adınızı da içerebilecek diğer bilgilere dahil edilen dosya adları
BattlEye, verilerin yalnızca gerektiğinde, yani BattlEye, hile yazılımının kullanımını potansiyel olarak gösterebilecek bilgiler bulduğunda saklanmasını sağlayan bir veri minimizasyon politikasını izler. Sonuç olarak, BattlEye genellikle çoğu kullanıcıda herhangi bir bilgi depolamaz.
Oyunu veya oyunun BE korumalı parçalarını oynamak için BattlEye tarafından kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olduğunu unutmayın.
Ayrıca, BattlEye, kişisel verilerinizi işlerken amacını etkili bir şekilde yerine getirebilmek için otomatik karar vermeyi kullanabilir.
BattlEye sizden aşağıdaki bilgileri toplayabilir ve işleyebilir:
IP adresi
Oyun tanımlayıcıları (örneğin oyun içi ad, hesap kimliği vb.)
Donanım aygıtı bilgileri ve tanımlayıcıları (örn. Seri numaraları)
Çalışan işletim sistemi hakkında bilgi
Oyun ve işletim sistemiyle ilgili dosyalar ve bellek hakkında bilgi
Çalışan işlemler, sürücüler ve diğer yürütülebilir kodlar hakkında bilgi
Burada listelenen ve işletim sistemi kullanıcı adınızı da içerebilecek diğer bilgilere dahil edilen dosya adları
BattlEye, verilerin yalnızca gerektiğinde, yani BattlEye, hile yazılımının kullanımını potansiyel olarak gösterebilecek bilgiler bulduğunda saklanmasını sağlayan bir veri minimizasyon politikasını izler. Sonuç olarak, BattlEye genellikle çoğu kullanıcıda herhangi bir bilgi depolamaz.
Oyunu veya oyunun BE korumalı parçalarını oynamak için BattlEye tarafından kişisel verilerin işlenmesinin gerekli olduğunu unutmayın.
Ayrıca, BattlEye, kişisel verilerinizi işlerken amacını etkili bir şekilde yerine getirebilmek için otomatik karar vermeyi kullanabilir.
Son düzenleme: