Wifi şifresi nasıl kırılır

MemoryTiger

Katılımcı Üye
8 Mar 2019
445
248
21
Kali Linux
Merhaba ,

Wifi Şifresi Kırabilmek İçin İzlemeniz Gereken Yöntem :

-Wireless Card Alınacak
-Kali Linux Gibi Belirli Toollar İle Wifinin SSID sini alacaksınız

SSID = Kablosuz ağlar ve bağlantı noktalarının kimlikleri anlamına gelen değerdir. Bu sayede kullanıcıların giriş yapmasına ve güvenlik duvarı oluşturulmasına yardımcı olur.

-Ardından Googleye Wifi Hash Cracker Yazarak Hası Yapıştıracaksınız Ve Ardından Adamın Wifisine Giriş Sağlayabileceksiniz.


İYİ FORUMLAR
 
Son düzenleme:

Tyrone

Uzman üye
30 Eyl 2017
1,337
617
Kamino
Merhaba değerli üye,

WI FI hack ile ilgili forumumuzda çeşitli birçok konu bulunmaktadır. Araştırmanızı ve okumanızı tavsiye ederim.şunu da hatırlatmak isterim wifi hack sadece eğitim vermek için verilir komşunuzun internetini sömürün diye değil.

İlk olarak tavsiye ettiğim yöntem. Brute Force. WPA ağlara saldıracaksanız şifreyi bulma ihtimaliniz yüksektir. Lakin WPA2 ağlarına saldıracaksanız biraz zor.

Kali Linux İçin Kullanabileceğiniz Programlar

Aircrack-ng
Reaver
PixieWps
Wifite
Wireshark
oclHashcat
Wash
Fern Wi-Fi Cracker
MacChanger
Crunch
 

'Seth

Uzman üye
22 Haz 2019
1,455
784
root
Linux kullanıyorsanız aircrack-ng yazılımını, Windows kullanıyorsanız dumpper programını öneriyorum. Detaylı konu anlatım linklerini aşağıya bıraktım;
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.