Closed shell system ile deep web bağlantısı?

8 Mar 2016
97
0
Merhaba forum bir şey sormak istiyorum... Deep web ile closed shell system ilişkisi nedir yani neden birbiriyle bağlantılı deep web' içinde midir yada sadece closed shell system .clos domainlerini açan sisteme mi deniyor..?? Detaylı doğru şekilde açıklayacak var mı?
 

Only RevenGe

Katılımcı Üye
11 Ağu 2015
310
0
Kardeşim closed shell system bildiğim kadarıyla Linux tabanlı ( özellikle kali linux işletim sistemine sahip olan ) bilgisayarlar üzerinden erişim kazanabileceğin bir yer. CSS diyorlar kimileri kısaca. Buraya eriştiğinde .clos linklerini de bulabilirsin herhalde .clos'du ismi farklı da olabilir. Çok da yararının dokunacağını sanmıyorum İngilizcen varsa ve yazılımdan tersine mühendislikten anlıyorsan belki çevre için kullanılabilir karanlık bir şeyler yapacaksan. Yoksa eğer buraya girmen hem zor hem de boş iş olur senin için belki de boşa bela alırsın başına closed yani kapalı bir sistem farklı bir internet gibi düşün kim neden kullansın bu kadar gizli saklı şeyi sence? Tabiki illegal işler - buluşmalar için bu dediklerim seni gazlayabilir ama hapiste de başkaları seni gazlayabilir. Dikkatli olmak lazım. Ciddiyim.

Bunun yerine otur bir iki yazılım dili öğren ha çok meraklıysan eğer, Linux kullanmayı öğren önce (sanal makine ile de kurabilirsin.) ardından da şu komutları öğrenmen Linux kullanmanı kolaylaştıracaktır. -> [ame]https://www.youtube.com/watch?v=DVG5-Wnz9TY&list=PLlTa3KwL6855g578h4hARAYXZo4E0qoHy[/ame]

Senin seçimin dostum.
 
Son düzenleme:

Qwx

Kıdemli Üye
30 Nis 2012
2,728
13
Merhaba,
2. Özel Erişim Seviyesi : Kesinlikle kontrol edilemeyen seviyedir. Şu ana kadar ulaşılabilmiş en tehlikeli seviyedir. Ulaşmanız için tor browserlar yetersiz kalır. “Closed Shell System” adı verilen özel bir ulaşma yöntemi vardır. Bu seviyede bulunan şeylere örnek vermek istersek: Yapay zekalı ölüm makineleri, yapay zeka işlemcileri, GGGEQP işlemcileri, Tesla’nın planları, kristalize güç kontrolörleri, hava durumunu değiştirebilen cihazlar, gizli HAARP projeleri, Atlantis’in yeri ve hakkındaki gizli araştırmalar hatta Atlantis’in bulunduğu yerin detaylı konumları, özel üretim motorların planları, Tanrı’nın olduğunu kabul etmeyenler ve ispatları, masonlar, illuminati, gizli algoritmalar ve hesaplamalar, global terör ağı, global cinayet ağı, global uyuşturucu ağı, global insan ticareti ağı, süper bilgisayarlar ve yapay zekalar vb vb. Bu kategorinin genelini bilimadamları oluşturur. Sitelerin tamamı kişisel sunucular yada özel üretim gizli sunucular üzerindedir. Bu seviyede uygulanıldığında dünyayı değiştirecek ispatlanmış deneyler bulunur. Ulaşmak için normal bilgisayarlar ve internet ağları yetersiz kalabilir.​
Ek bilgi için ; https://www.turkhackteam.org/deep-web/1053675-deep-web-seviyeleri-ayrintili-anlatim.html
 

TAYTON

Yeni üye
13 Ağu 2021
28
21
23
Okul Tuvaleti
Merhaba,
2. Özel Erişim Seviyesi : Kesinlikle kontrol edilemeyen seviyedir. Şu ana kadar ulaşılabilmiş en tehlikeli seviyedir. Ulaşmanız için tor browserlar yetersiz kalır. Closed Shell System adı verilen özel bir ulaşma yöntemi vardır. Bu seviyede bulunan şeylere örnek vermek istersek: Yapay zekalı ölüm makineleri, yapay zeka işlemcileri, GGGEQP işlemcileri, Teslanın planları, kristalize güç kontrolörleri, hava durumunu değiştirebilen cihazlar, gizli HAARP projeleri, Atlantisin yeri ve hakkındaki gizli araştırmalar hatta Atlantisin bulunduğu yerin detaylı konumları, özel üretim motorların planları, Tanrının olduğunu kabul etmeyenler ve ispatları, masonlar, illuminati, gizli algoritmalar ve hesaplamalar, global terör ağı, global cinayet ağı, global uyuşturucu ağı, global insan ticareti ağı, süper bilgisayarlar ve yapay zekalar vb vb. Bu kategorinin genelini bilimadamları oluşturur. Sitelerin tamamı kişisel sunucular yada özel üretim gizli sunucular üzerindedir. Bu seviyede uygulanıldığında dünyayı değiştirecek ispatlanmış deneyler bulunur. Ulaşmak için normal bilgisayarlar ve internet ağları yetersiz kalabilir.
Ek bilgi için ; https://www.turkhackteam.org/deep-web/1053675-deep-web-seviyeleri-ayrintili-anlatim.html
çalıntı yazı
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.