Eskilerden oynadığınız onla büyüdüm dediğiniz bir bilgisayar oyunu var mı?

hatırlayamadım görsem belki hatırlarım.

PcAqqPtLLatGBI-400-300.jpg
(Angry Gran Run)
Herkes oynamıştır illaki
 

Phobos'

Uzman üye
22 Nis 2022
1,744
1,365
GTA:SA

4.5 yaşında oynamaya başladım ama tuşları çok iyi kontrol edemediğim için hızlı ölüyordum. Günde 15 saate yakın oynardım. Okula başlayınca 3-4 saate düştü. Az, çok ya da aşırı çok olsa bile her yıl favorim olur. Telefondan da oynamaya devam ediyorum. Chinatown Wars'a kadar tüm GTA oyunlarını oynadım. Şuan bilgisayarımdaki tek oyun
GTA V. Kardeşim 10 yaşında oynamaya başladı, şuan tuşları düzgün kontrol edemiyor. Geliştiriyorum onu da. GTAcılar Derneği, ben öldüğümde de devam edebilmeli. Bu, sadece bir oyun değil. Bir dava meselesidir. Benimle misiniz kardeşlerim? Bu düzeni bozacağız, Among Us ve Fall Guys en iyi oyun seçiliyorsa bu bizim suçumuzdur. Bu arada PES10 ve PES13 de mükemmeldir. PES10'da Puyol'u çok sevdiğim için Barcelona'yı tutuyorum :D Herkes Messi yüzünden sanıyor ama suç Puyol'da.
 

deronn

Uzman üye
6 Şub 2023
1,085
547
Onun kalbi
GTA:SA

4.5 yaşında oynamaya başladım ama tuşları çok iyi kontrol edemediğim için hızlı ölüyordum. Günde 15 saate yakın oynardım. Okula başlayınca 3-4 saate düştü. Az, çok ya da aşırı çok olsa bile her yıl favorim olur. Telefondan da oynamaya devam ediyorum. Chinatown Wars'a kadar tüm GTA oyunlarını oynadım. Şuan bilgisayarımdaki tek oyun GTA V. Kardeşim 10 yaşında oynamaya başladı, şuan tuşları düzgün kontrol edemiyor. Geliştiriyorum onu da. GTAcılar Derneği, ben öldüğümde de devam edebilmeli. Bu, sadece bir oyun değil. Bir dava meselesidir. Benimle misiniz kardeşlerim? Bu düzeni bozacağız, Among Us ve Fall Guys en iyi oyun seçiliyorsa bu bizim suçumuzdur. Bu arada PES10 ve PES13 de mükemmeldir. PES10'da Puyol'u çok sevdiğim için Barcelona'yı tutuyorum :D Herkes Messi yüzünden sanıyor ama suç Puyol'da.
Maşallah hocam.
 

deronn

Uzman üye
6 Şub 2023
1,085
547
Onun kalbi
benimde vice city, san andreas, cs1.6 minecraft ve oyun skor gibi sitelerdeki oyunlar ;)
hepsini biliyorum oynadım mc az ama.
hiç farmville oynayan yokmu ya bir zamanların facebook açma sebebiydi
ben oynadım hocam .d
Red Alert 2, CS 1.6, Half Life, Age of Empires muhteşem oyunlardı. :)
cs.16 ve half life biliyorum diğerlerini hiç oynamadım bilmiyorum.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.